Dúl a cicaharc: a két magyar műsorvezető ugyanabba a férfiba szeretett bele?
A két műsorvezető a Facebookon üzengetett egymásnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hét elején sokan voltak kíváncsiak arra, mi igaz abból, hogy két magyar sztár ugyanabba a férfiba habarodott bele.

A Facebookon többen is úgy vélték, a két ismert hölgy a közösségi oldalon üzenget egymásnak.

Ugyanabba a férfiba szerettek bele?

A lavinát az a kép indította el, amelyet Horváth Éva, a VIASAT3 műsorvezetője szilveszter előtti nap tett ki az oldalára.

"Szóval az exemmel jársz? Én pedig éppen pizzát eszem! Szólj, ha a pizzámból is kéred a maradékot..." - hangzott a képaláírás. 

Nevük elhallgatását kérő ismerősök azt nyilatkozták, az üzenet Szabó Zsófinak, az RTL műsorvezetőjének szólt, akit novemberben többször láttak egy üzletemberrel, Horváth Éva kedvesével. A 26 éves sztár akkor azt mondta, csak munkakapcsolat van köztük, de ismerősei szerint egy bimbózó románcról volt szó, ami azonban rövid idő alatt véget ért, a férfi visszatért a 36 éves műsorvezetőhöz.

Horváth Éva, ahogy máskor, ezúttal sem kívánt nyilatkozni magánéletéről, Szabó Zsófi sem akarta kommentálni a Borsnak az esetet, és annyit mondott csak: a jövőben sem kíván foglalkozni kolléganője szerinte követhetetlen magánéletével.

Másnap aztán Szabó Zsófi kitett egy angol nyelvű szöveget a Facebook-oldalára, ami szabad fordításban annyit tesz: Szingli? Nem, csak a szabadsággal vagyok kapcsolatban.

Ezt Horváth Éva részéről is egy szöveget tartalmazó kép követte a közösségi oldalán.

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál, RTL II/Sajtóklub

Ezt is szeretjük