Kihagyhatatlan! Horváth Éva ismét megszabadult ruháitól

Egy jó ügyért

Horváth Éva egy jótékonysági aukció keretei között bocsátotta árverésre kedvenc ruháit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva ismét megszabadult ruháitól: egy jó ügy érdekében ugyanis nemrég árverésre bocsátotta az Éden Hotel 2-ben viselt kedvenc, nyári szereléseit.

A VIASAT3 műsorvezetőjének ruhái a TeszVesz Állj egy jó ügy mellé! elnevezésű jótékonysági aukciója keretében kerültek kalapács alá, az aukción befolyt összeget pedig Horváth Éva a Gyermekmentő Alapítvány rászorultjainak ajánlotta fel.

A jó ügy

Az árverésen 200 ezer forint gyűlt össze, amelyet két család között osztottak meg: egy súlyosan mozgáskorlátozott budapesti kislány és egy tokodi értelmi sérült kisfiú kapott a pénzből.

A 30 éves sztár korábban is számos karitatív kezdeményezésben vett részt, a Gyermekmentő Alapítvánnyal viszont most először működött együtt: a támogatott családokat az alapítvány révén találta meg.

A 11 éves Cserna Eszternek és családjának személyesen nyújtotta át az összegyűlt adomány egy részét, amellyel hozzájárult ahhoz, hogy a kislány egyhetes, igencsak költséges gyógykezelése megvalósulhasson.

Sikeres akció

- Rendkívüli érzéssel tölt el, hogy hozzájárulhattam Eszti gyógyulásához. Bízom benne, hogy az Éden Hotel népszerűségét meglovagolva rengeteg rajongót tudok megszólítani egy jó cél érdekében, és ezzel sikerül felhívni a figyelmet a jótékonyság fontosságára - mondta.

Horváth Éva egyébként gyerekkora óta segíti rászorulókat, amint mondja, a jótékonykodás az egész családjára jellemző. Ha teheti, elsősorban a beteg gyerekek és kiszolgáltatott állatok ügyét karolja fel.

- Gyerekkorom óta úgy neveltek a szüleim, hogy a rászorulókat segíteni kell. Négy éves lehettem, amikor az általunk látogatott játszótéren gyakran találkoztam egy sérült kisgyerekkel, akivel senki nem játszott. Anyukám biztatására elkezdtem vele barátkozni, majd jó pajtások lettünk. Ebben számomra semmi különös nem volt már akkor sem, nyilván azért, mert ezt a hozzáállást láttam otthon is - árulta el.

Fotók: VIASAT3

Ezt is szeretjük