Horváth Gréta úgy nézett ki műsorában, mint Hófehérke – Ruhájáért odáig voltak a követői

Horváth Gréta megmutatta, hogy lehet valakiből Disney-hercegnő a hétköznapokban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Grétát immár új szerepben láthatják a nézők, június 21-én debütált a TV2 új magazinműsora, az OtthonTrend háziasszonyaként. 

A sztáranyukáról köztudott, hogy imádja szépíteni otthonát, így testhezálló számára az új szerepkör. A műsorban nem csak a lakásdekoráció terén villantja meg stílusosságát, hétről hétre trendi ruhákban mutatja meg magát.

Horváth Gréta Hófehérke-szettje

A legutóbbi szettje is telitalálat volt: citromsárga tüllszoknyát húzott, amit királykék felsővel kombinált. Az Instagram-oldalára lőtt is egy fotót munka közben, ami nagy sikert aratott a követői körében, rajongtak a vidám összeállításért. Sokaknak egyből egy Disney-hercegnő ugrott be a kép láttán, el is nevezték az öltözéket Hófehérke-szettnek.

Nemcsak a trendi külső fontos számára, a kényelmet is szem előtt tartja. Gond nélkül keveri a stílusokat, ehhez a mesés outfithez is bátran húzott sportos tornacipőt, hogy könnyedén kibírja a hosszú forgatást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Imádja a divatot, az Instagramon számtalanszor megmutatta, hogy leginkább a romantikus, csajos darabok állnak közel a szívéhez. Gyakran látni földig érő szoknyákban, és virágmintás kreációkat is szívesen húz magára. 

Ő maga válogatja össze, hogy mit viseljen az adásokban, ám ez nem mindig megy simán. Van, hogy hatalmas fejtörést okoz neki, mit vegyen fel.

"Mivel saját magamat rakom össze a felvételekre, nekem ez is egy hatalmas kihívás. A haj, smink az nem okoz gondot nekem. Az viszont igen, hogy mit vegyek fel... Mivel és hogyan? Nekem ez a legnehezebb. Pedig annyi ruhám van, hogy el sem hinnétek" - írta az oldalán.

Horváth Gréta otthona

Horváth Gréta sminkoktatóként pontosan tudja, hogyan varázsoljon a vendégeinek tökéletes külsőt. Azonban nem csak a szakmájában kamatoztathatja kreativitását: a lakásdekorálás is specialitása.

Ezt is szeretjük