Horváth Gréta megmutatta az öccsét: Balázs igéző szemeiért bolondulnak a nők
Horváth Gréta Instagram-követői elájultak, amikor meglátták Balázs fotóját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta nevét 2015-ben ismerte meg az ország, amikor az RTL Klub Szelfi című műsorának fiatal anyukájaként tűnt fel a képernyőn. Ezt követően az Éjjel-Nappal Budapestben is megmutatta magát, majd 2019-ben párjával, Meggyes Dáviddal lett az Ázsia Expressz 2 szereplője és győztese. Férjével 2020-ban a TV2 gasztro-realityjébe, a Love Bistróba kerültek be.  

Az utóbbi időben népes követőtábort gyűjtött magának az Instagramon: rajongói imádják szókimondó és végtelenül emberközeli stílusát, valamint az ízlésesen berendezett otthonáról készült fotóit is szívesen nézegetik. Most még nagyobb népszerűségre tett szert a hölgyek körében, ugyanis öccséről, Balázsról tett közzé egy képet.

Horváth Gréta jóképű öccse

"Ritkán mutogatom, de legszebb nekem" - írta a fotó mellé.

A hozzászólások alapján a kommentelők osztották ezt a véleményt. A 27 éves, jóképű pasi portréja osztatlan sikert aratott a körükben: szikrázó, kék szemével és sármos megjelenésével mindenkit lehengerelt. 

Volt, aki rögtön azt tudakolta, hol futhat vele össze élőben, mások nem bírtak betelni igéző tekintetével. Valakit annyira rabul ejtett a felvétel, hogy mindössze annyit írt, „oh-lá-lá”.

Horváth Gréta öccse az RTL Klub Vigyél el! című társkereső műsorában.
Horváth Gréta öccse az RTL Klub Vigyél el! című társkereső műsorában.
Fotó: RTL Klub/Vigyél el!

A modellkülsejű fiú egyesek számára ismerősnek tűnhet, ugyanis ő is felbukkant már a televízióban. 2015-ben Istenes Bence Vigyél el! című műsorában láthattad, ahol szingliként kereste a párját. Bár azt nem tudjuk, hogy azóta sikerült-e megtalálnia az igazit, annyi biztos, hogy a jelentkezők száma nővére posztja után egész biztosan megnőtt.

Horváth Gréta otthona

Horváth Gréta sminkoktatóként pontosan tudja, hogyan varázsoljon a vendégeinek tökéletes külsőt. Azonban nem csak a szakmájában kamatoztathatja kreativitását: a lakásdekorálás is specialitása.

Ezt is szeretjük