Meglepő, hogyan szeretett egymásba Horváth Gréta és Meggyes Dávid
Horváth Gréta és Meggyes Dávid 2017-ben szerettek egymásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Grétát és Meggyes Dávidot nem kell bemutatni az Ázsia Expressz 2 rajongóinak. A TV2 kalandos realityje alatt hatalmas átalakuláson ment keresztül a kapcsolatuk, hiszen még jobban össze tudtak kovácsolódni a nehezebbnél nehezebb feladatok és kihívások alatt. 

Miután kiderült, hogy bekerültek a döntő hetébe, Dávid megkérte Gréta kezét, a 29 éves influenszer és sminkes természetesen igent mondott. Végül ők lettek az Ázsia Expressz 2 abszolút győztesei, és 11 millió forinttal térhettek haza. Bár a műsor alatt sok minden kiderült róluk, a megismerkedésük és szerelmük kialakulásának történetét eddig homály fedte.

A jegyespár a Best magazin októberi számában mesélte el megismerkedésük történetét. Egy internetes társkeresőn írtak először egymásnak, miután Gréta elvált előző férjétől, kisfia, Filip édesapjától, Nikosztól. Bár egy társkeresőn akadtak egymásra, ennek ellenére legelőször csak barátság alakult ki közöttük.

- Megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk, innen ered az egymásnak adott Bari becenév is. Szépen lassan, romantikusan szerettünk egymásba - vallotta be a hetilapnak Gréta.

Nem mindennapi szokást vezettek be, ugyanis kézzel írt leveleket küldözgettek egymásnak, csak úgy, mint ahogy a régi szép időkben, amikor sem mobiltelefon, sem internet nem volt jelen az emberek életében. Gréta meg is jegyezte, hogy kedvese annyira komolyan vette ezt a dolgot, hogy még virágokat is belepréselt a borítékba a levele mellé. Ez az ismerkedési forma a mai világban elég meglepőnek és szokatlannak tűnik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Becsirkepaprikázva, tv-t nézve, kutyástól egy kanapén😂 Édesek ezek a vasárnapok♥️🔝 #bariszék

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

A kis Filip csupán háromesztendős volt, amikor Meggyes Dáviddal egymásba szerettek, ezért Gréta nem egyből mutatta be új párját fiának. Szerencsésen alakult a helyzetük, Dávid a saját gyermekeként szereti Filipet.

- Bari kezdettől tiszteletben tartotta Filipet. Sokszor úgy jött hozzánk, hogy bár együtt aludtunk a kanapén, a hálószobába még csak be sem lépett. Azóta viszont, hogy bemutattam, hozza-viszi őt az óvodából, és előfordult, hogy hetekig nem én, hanem ő fürdette - emlékezett vissza a kezdetekre Horváth Gréta.

Az Ázsia Expressz 2 sztárja elmesélte, Dávid az első olyan férfi az életében, aki ha nem lenne az életében, nagyon megérezné a hiányát, és nem tudna nélküle élni. Természetesen szeret nélküle is időt tölteni, nincsenek egymással együtt nonstop, mindkettőjük igényli a saját teret és a szabadságot. Vele maximálisan el tudja képzelni az egész életét, és reméli, hogy idős korukban is együtt lesznek. A jövőben közös gyermeket is terveznek az esküvőjük mellett.

Csinos nő Pápai Joci felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Pápai Joci felesége, Anita.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük