Horváth Éva szexi Baywatch-lány: tűzpiros fürdőruhában szalad a tengerparton
Horváth Éva a piros fürdőruhában a Baywatch című sorozat szexi vízimentőjének is beillik.

horvath-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva tűzpiros fürdőruhája láttán sok kommentelőnek a Baywatch című sorozat jutott eszébe. 

A malibui vízimentők mindennapjait végigkövető amerikai sikerszériában a szexi nők piros úszódresszükben gyakran futottak a tengerparton lassított felvételen. 

Horváth Éva piros fürdőruhában

Horváth Éva a Balitól nem messze található indonéz Lombok szigetén készített egy videót, amin nagyobbik fiával, Kristóffal fut a tengerparton. 

Egy tűzpiros fürdőruhát visel, amit korábban már láttunk a 43 éves sztáron. A kommentelők akkor is agyondicsérték, mennyire szexi a fűzős darabban. Ugyanazt a pózt vette fel, mint egy húsz évvel ezelőtt készült, ikonikus fotóján, amin ezüst bikinibe bújt.  

horvath-eva
Fotó: Facebook/Horváth Éva Official

„Még kimondani is félelmetes (egyébként dehogy). Nyilván változik az ember teste, és ez így természetes. Nem lehetünk mindig 20 évesek (sajnos). Ennyi idő alatt viszont megannyi hasznos dolgok lehet csinálni, például fejlődhetünk, tanulhatunk! Én most pont a jogával fejlesztem a testem minden porcikáját” - írta a poszthoz. 

A jógázás hatása meg is látszik, sok hozzászóló dicséri a bikinis képeken karcsú derekát és nőies idomait. 

Sarka Kata fürdőruhában

Sarka Kata idén is bejelentkezett Floridából, ahol az esti futása után fürdőruhás képeket posztolt. Az egyiken pálmafák között koktélozik, a másikon egy jacht végében pózol a barátnőjével: mindegyik felvételen egy tűzpiros fürdőruhát visel. 

Cover-fotó: Facebook/Horváth Éva Official

Ezt is szeretjük