Horváth Évát sokan összetévesztették egy másik szépségkirálynővel: szerinted is hasonlítanak?

Horváth Éva közös képet posztolt, hogy kiderítse a választ.

Horváth Éva és Laky Zsuzsi közti hasonlóság
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Éva 1998-ban, mindössze húszévesen nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, ezután modellkedéssel kezdett foglalkozni, majd műsorvezetőként épített karriert.

A hat évvel fiatalabb Laky Zsuzsi 2002-ben a Miss World Hungary szépségverseny első udvarhölgye lett, 2003-ban pedig elnyerte a koronát a Párizsban tartott Miss Európa versenyen. 

Horváth Éva és Laky Zsuzsi közti hasonlóság

Horváth Éva, aki két kisfiú büszke anyukája, az Instagramján osztotta meg a rajongóival, hogy korábban gyakran összekeverték őket Laky Zsuzsival. Utóbbinak két kislánya született, Luca és Lujza. 

 „Rengetegen mondtátok régebben, hogy mennyire hasonlítunk egymásra, sokan össze is tévesztettetek bennünket az utcán. Szerintetek? Nyilván mi is változtunk sokat, talán még most is van köztünk hasonlóság. Nekem Laky Zsuzsi mindig is a legszebb lesz, nemcsak azért, mert Ő Európa legszebb hölgye, hanem mert egy fantasztikus személyiség, anya és feleség egyben! Aki nem hiszi, járjon utána!” - írta a 43 éves sztár az Instagram-oldalán közös fotójuk mellé.

A kép alapján valóban van köztük hasonlóság, egyezik a magasságuk, a szemük formája és színe, és mindketten dús hajkoronával büszkélkedhetnek. A kommentelők egy része egyetértett Horváth Évával, voltak azonban olyanok, akik nem tudták magukban tartani goromba megjegyzéseiket. 

„Pici hasonlóság sincs, ráadásul a kor mindenkin latszik (sajna), rajtatok is.”

„Szerintem egyáltalán nem hasonlítotok egymásra!”

„Laky Zsuzsi nagyon szép, Horváth Éván már látszik kor rendesen” - írták "csupa jóindulattal". A többi kommentelő védelmébe vette a szépségkirálynőket, a rajongótáboraik kiálltak mellettük. 

Geszler Dorottya lányának esküvője

Geszler Dorottya az Instagram-oldalán számolt be lánya esküvőjéről. Laura még a nyáron ment hozzá szerelméhez, Bálinthoz, édesanyja az esküvőt hónapokig titkolta a nyilvánosság előtt.

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: Laura ilyen meseszép menyasszony volt

Geszler Dorottya három képet posztolt lánya esküvőjéről. Laura menyasszonyi ruháját együtt választották ki.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: YouTube/Horváth Éva

Ezt is szeretjük