Horváth Éva tornázó kisfiánál nincs cukibb - Kristófot meg kell zabálni

Horváth Éva übercuki fotókat oszt meg Instagramon kisfiáról, Kristófról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Éva 2017 májusában hozta világra egy szem fiát, Kristófot. A kisfiú szépen cseperedik, szőke fürtjeivel és nagy, barna szemeivel pillanatok alatt leveszi az embert a lábáról.

A sztáranyuka nagyon büszke kisfiára, rendszeresen oszt meg róla friss képeket. Az Instagramon nagy sikert aratott az a fotója, amelyen közösen tornáztak együtt. A rajongók imádják a Kristófról készült képeket, rendszeresen megdicsérik, hogy milyen aranyos és szép kisfiú: "Látszik a szemeiben, hogy nagyon értelmes és okos! Igazi kis egyéniség!" - olvasható az egyik kommentben.

Az egyszer biztos, hogy Horváth Éva kisfiának sok lány rajongója lesz a későbbiekben. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Kristóf legcukibb fotóit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük