Horváth Éva szőke, göndör fürtős kisfia rengeteget nőtt: Kristóf 4 éves lett
Horváth Éva fia 2021. május 7-én ünnepelte negyedik születésnapját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva nevét 1998-ban ismerhettük meg, amikor a Miss World Hungary szépségversenyen a legszebbnek választották. Abban az évben ő képviselhette Magyarországot a Miss Worldön. Ő azon szépségkirálynők táborába tartozik, akik ki tudták használni a rájuk vetülő figyelmet: miután elvégezte egyetemi tanulmányait, a modellkedés mellett a televíziózásban lelte meg a hivatását.

A 2000-es évek végétől számos produkciónak volt a műsorvezetője, ám nem véletlen, hogy 2018-ban a Babavilág háziasszonya lett. A kisgyermekekkel foglalkozó magazinműsor testhezálló volt a számára, hiszen ő is édesanya.

Horváth Éva négyéves kisfia, Kristóf

2017-ben, éppen anyák napján adott életet első gyermekének, 2021 tavaszán pedig azt jelentette be, hogy ismét várandós, és másodjára is fiús anyuka lesz. Elsőszülött gyerkőce, a szőke, göndör hajú Kristóf 2021-ben már négy szál gyertyát fújhatott el a születésnapi tortájáról.

A jeles napot nagymamáival és anyukájával ünnepelte meg egy irtó édes zsúr keretein belül. Minden volt, mi szem-szájnak ingere: játszóház, hatalmas Mancs őrjárat-figurák és rengeteg lufi. A bulin készült képek nemcsak azt árulják el, milyen jó hangulat lehetett, az is szembetűnő, hogy Kristóf mennyit nőtt az utóbbi időben. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagy már Horváth Éva négyéves kisfia, Kristóf.

Ezt is szeretjük