Horváth Éva bevallotta, mitől tart anyaként a leginkább
Horváth Évával beszélgettünk, aki arról is fellebbentette a fátylat, hogy milyen nevet kaphat majd a kisfia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva is részt vett a Pepsi által rendezett Vloggerőpróbán a budapesti Kioskban, ahol beszélgettünk vele többek között arról, hogy a kisfia milyen keresztnevet kaphat majd tőle, illetve az anyaság kihívásairól is, amelyek őt is nagy feladatok elé állítják.

- Milán, Ádám, Martin, eddig ilyen ötletek voltak, de nem tudhatjuk még, hogy melyik lesz. Mindig próbálok változtatni, van egy pár befutó név, de mindennap máshogy szólítom, hogy melyik áll jobban a számra, vagy adjon egy égi jelet, igaz, utóbbi egyelőre nem következett még be, de a süteményre mindig ugrik - mondta nevetve.

Horváth Éva nagyon várja már, hogy a kis csöppség megszülessen, de tisztában van vele, hogy az anyaság őt is nagy kihívások elé állítja majd.

- Egy anya legnagyobb kihívása ma, hogy a gyerekét lenevelje a telefonról. Ezt látom a barátnőimnél is, hogy milyen nehéz normális játékokra szoktatni egy kisgyereket, hogy ne egy telefon vagy iPad előtt üljön. Ezt nem tudom, hogyan lehet elérni, hiszen látja a szüleinél, hogy folyamatosan nálunk van a készülék, mégis azt szeretném, hogy legyenek klasszikus játékai - mondta, de azt is elárulta, hogy milyen játékkal várja kisfia megszületését.

- Például kiadtam mindenkinek ukázba, mivel nagyon szerettem volna a gyerekkoromban kisvonatot a fenyőfa alá, de valahogy sosem kaptam meg, most viszont végre itt a lehetőség, hogy Évinek is kisvonata legyen a karácsonyfa alatt, amivel majd együtt játszhatunk - tette hozzá.

Fotó: Hegyi Júlia Lili

Már hatalmas a babapocakja - Horváth Éva elképesztően gyönyörű kismama

Horváth Éva alaposan dokumentálja terhességét.

Ezt is szeretjük