Fésűs Nelly 18 éves lánya igéző szépség lett: Csengét friss fotóján alig ismertük fel

Horváth Csenge is szerepel a TV2 Totem című kalandrealityjében, ami augusztus 22-én indul.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2003. január elsején született Horváth Csengét Fésűs Nelly kislányaként ismerte meg az ország. 2017-ben a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorban Hevesi Tamással párban mutatta meg, hogy édesanyjától nemcsak a szépségét, hanem a hangját is örökölte. 

2020 novemberében benevezett egy nemzetközi énekversenyre, ahol az első helyen végzett, énekesnői karrierje mellett pedig sikeresen építi a modellkarrierjét is, a divatszakma évek óta foglalkoztatja.

Fésűs Nelly lánya a Totemben

A 18 éves lány augusztus 22-től egy újabb TV2-s műsorban szerepel: a Totem című kalandrealityben a farkasok csapatát erősíti. 

- Amit leginkább meg szeretnék mutatni az embereknek, az az, hogy nemcsak a Fésűs Nelly lánya vagyok, hanem Horváth Csenge, és különálló személyként is tudok működni, nem csak az anyukám árnyékában. (…) 

- Felkészültem rá, hogy megkapom, én vagyok a kicsi, de szeretnék a teljesítményemmel bizonyítani a többieknek, hogy - attól függetlenül, hogy jóval fiatalabb vagyok bárkinél - én is meg tudom csinálni a feladatokat, sőt lehet, nagyon segítem a csapatot. Az erősségem talán az, hogy maximalista vagyok, talán húzóerő tudok lenni a csapatban - mondta bemutatkozó videójában a Totem legfiatalabb szereplője. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Bakony lenyűgöző tájain forgatott Totem műsorvezetője Ördög Nóra, a kalandrealityben pedig a farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap össze, akik a nomád körülményekkel és a természeti kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt, és győzelemre vigyék csapatukat. A kalandreality legvégén a két-két legrátermettebb kalandornak párban kell megküzdenie a 10 milliós főnyereményért, amelyen majd saját belátása szerint osztozhat a nyertes csapat két tagja.

Képes összeállításunkban megnézheted, Horváth Csengén kívül kik azok a sztárok, akik a Totem című műsorban a farkasok csapatát erősítik. 

Ezt is szeretjük