Hofi Géza a frászt hozta Almára a Szomszédokban - Emlékszel a szilveszteri szereplésére?

A Szomszédok szereplői is ledöbbentek, amikor Hofi Géza felbukkant a sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szomszédok sorozat életében december 30. szomorú dátum, hisz 331 fejezet és 13 év után 1999-ben ezen a napon adták le az utolsó részét. Abban az évben már nem láthatták a nézők, hogyan ünneplik a szilvesztert és az új évet kedvenc karaktereik, pedig a befejezést megelőző években számos meglepetéssel készültek a legendás teleregény alkotói. 

A Szomszédok legemlékezetesebb vendégszereplője kétségkívül Hofi Géza volt. Kivételes alkalomnak számított, hogy szinte az összes fontos szereplő Takácsék lakásában gyűlt össze szilveszterezni. A pezsgőspoharaikat szorongatták, amikor az Almát alakító Fehér Anna a csengőhangra kinyitotta a bejárati ajtót. Hofi állt az ajtóban, amire a színésznő őszinte meglepetésére egy nagyot sikított, majd két puszival beljebb tessékelte a komikust. Egyik szereplő sem tudott az illusztris vendégszereplőről. 

- Ez egy őszinte sikoly volt, ez nem is kérdés. Ott álltam, és majd’ elájultam. Éreztem, hogy mindenki azt várja, hogy tudom-e folytatni, vagy nem, és megállunk. Egyre csak nevetnem kellett zavaromban meg izgatottságomban. Iszonyú meglepetés volt, hogy ott áll Hofi Géza. Lássuk be, hogy azért ez nem volt semmi feladat, ehhez képest sikerült átvészelni. Utána az egész stáb hetekig mondta, hogy szép sikoltás volt - mesélte Fehér Anna szeptemberben a Ridikülben

Ugyancsak emlékezetes szilveszteri epizód volt, amikor Mágenheiméknél mindenki táncra perdült. A jelenetnek már modern, technósított verziója is van. 

Miután lefektette Flórát, Etus - Csűrös Karola - megengedte Julcsinak - Ábel Anita - és a barátainak - az egyiket a fiatal Elek Feri játssza -, hogy behozzák a magnót, és táncpartit csapjanak. Etus is táncra perdült Virág doktorral - Kézdy György -, aztán, miután megérkezik Mágenheim doktor - Kulka János - és felesége, Juli - Frajt Edit -, úgy tűnik, vége a bulinak, de aztán ők is beszállnak táncolni. A jelenetnek készült több, modern zenei aláfestéssel elkészített paródiaváltozata is. 

Ezt is szeretjük