Hódi Pamelának a kislánya miatt szóltak be a Facebookon - Betelt nála a pohár
Hódi Pamela ezért nem szerepelteti a kislányát, Natit a médiában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela utoljára tavaly decemberben posztolt a kislányáról, Natikáról fotót, aztán úgy döntött, kislánya nem szerepel többet a közösségi oldalain. Tegnap csak egy olyan felvételt tett ki a Facebook-oldalára a Dumbo című film premierjéről, amin ő és a párja, Bence szerepelnek az arcukkal, Nati csak hátulról látható, ahogy az anyukájához bújik. 

A kommentelők egy része elkezdte Hódi Pamelát szidni, amiért a szerelmét mutogatja, a gyerekét viszont nem. Többen azt írták, felesleges takargatnia a kislányt, hisz az édesapja, Berki Krisztián és annak felesége, Mazsi oldalán sok fotón és videóban szerepel. Mások a védelmükbe vették a harmincéves sztárt, akinek édesanyaként szíve joga magának eldönteni, véleménye szerint mi a legjobb a gyermekének. 

Az Ázsia Expressz 2-ben modell barátnőjével, Huszár Zsófival szereplő Hódi Pamela megelégelte a támadásokat, és az Instagram-oldalán magyarázta el, miután Berki Krisztiánnal nem tudott dűlőre jutni a közös gyermekük fotóinak posztolásával kapcsolatban, miért döntött úgy, hogy Natikáról csak ritkán és csakis az Instagramra tesz ki fotót, aminek felhasználását máshol megtiltja. 

hodi-pamela
Fotó: TV2/Mokka

"Nati posztolása az oldalamon!

Megpróbálom elmagyarázni, miért is szerettem volna megszüntetni róla a képek és videók posztolását. Ugyan a médiában nőtt fel, de mára “nagylány” lett. Hamarosan iskolába megy, írni, olvasni fog tudni, és nem szerettem volna támadásoknak kitenni (tudom, hogy a múlt támadható, de a jelenen és a jövőn még tudunk változtatni.) 

Pár hónap próbálkozás után meghiúsult a tervem, mivel nem mindenben értettünk egyet az édesapjával, így amit meg szerettem volna valósítani, az értelmét vesztette, hiszen egy gombnyomás és máris információt és képet láthattok a kislányomról! 

Így hát jogosan kérdezitek nap, mint nap, hogy akkor Én miért nem teszek közzé róla képet? Higgyétek el, hogy Én is ugyanolyan anyuka vagyok, mint a legtöbb, és szívem szerint minden nap tennék ki képet a kislányomról, mert annyira szeretem és büszke vagyok rá, de nem érzem, hogy ennek jó vége lenne! 

Nati éppen abban a korban van, hogy nem szereti, ha fotó készül róla, csak akkor, amikor Ő szeretné, és el is mondja, hogy tetszik e neki vagy sem. 

Viszont amiért ennyien hiányoljátok, és az előbb írtak miatt, arra gondoltam, hogy ritkán teszek ki róla képet, ami neki is egy kedves pillanat. 

Ezek a fotók csak úgy szerepelhetnek az oldalamon, hogy: "Kommentelési lehetőség letiltva", ezáltal se jó, se rossz mondat nem befolyásolhatja a kis lelkét! "Fotó felhasználása szigorúan tilos, azonnali jogi lépéseket von maga után!" Ez a mondat, minden fotónál szerepelni fog amin Nati van! Csak Instagrammon láthattok róla képet, mivel csak itt lehet a kommenteket tiltani!" - olvasható Hódi Pamela magyarázata a bejegyzésében. 

hodi-pamela2
Fotó: TV2/Mokka

Hódi Pamela a kislányának azt is elmondta, hogy hetekre Ázsiába utazik, amit Nati jól fogadott, édesanyja a Mokka riporterének azt mesélte, okos, értelmes gyereke van, aki megértette, hogy az anyukája miért megy el külföldre. 

- Azért, hogy pénzt keressen. Megérti, mert szoktam neki mondani, hogy "tudod, anyának miért kell dolgozni, neked miért kell óvodába menni: azért, hogy legyen pénzünk, tudjunk venni hamikát, ruhát, a lakást ki tudja anya fizetni". Szerintem ezt el lehet magyarázni egy ötéves kislánynak.

Azt is hozzátette, hogy, míg mások azért mennek, hogy maguknak bizonyítsanak, ő az elmúlt években már sok önismereti helyzeten keresztül ment, ezért bevallja, ő a nyeremény miatt vállalta el, hogy szerepel az Ázsia Expressz 2-ben. Amíg Hódi Pamela Ázsiában tartózkodik, Natika az édesapjánál, Berki Krisztiánnál lesz, akivel Pamela párja, Bence tartja a kapcsolatot, és, ha a kislány bárhova szeretne menni, a férfi egy kontaktlista segítségével elintézi. 

Ezt is szeretjük