Mit szól ehhez a párja? Világsztár csapta a szelet a magyar énekesnőnek
Hiennek
Haddaway bóközönnel árasztotta el a Megasztárral ismertté vált Hient.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fantasztikus dolog történt Hiennel: a fiatal énekesnő a legendás, What is Love című slágert énekelte el a híres Haddawayjel.

Nagyon örült a lehetőségnek, hiszen tisztán emlékszik, amikor kiskorában a tévé előtt táncolva énekelte ezt a dalt.

Bókáradat fogadta

- Sok olyan felvétel van rólam, amikor két-három évesen a kilencvenes évek sztárjainak slágereit dalolom, és erre a számra különösen emlékszem. Ezért talán egy kis déjà vu érzésem lesz a színpadon - mesélte a Megasztár felfedezettje nevetve a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt.

Éppen a lemezkészítés mellől szólították el a koncertre, már készülnek a dalok, amiket többségében a törékeny énekesnő ír. Eddig a tanulás és az érettségi kötötte le minden energiáját, éppen ezért nagyon örült a rendhagyó felkérésnek, hogy egy világsztárral énekelhet.

Haddaway első találkozásukkor már bókáradattal halmozta el a fiatal lányt. Akkor azt mondta, szerinte ő lesz Hien mellett a háttérénekes, hiszen a 18 éves tehetség nagyobb sztár itthon, mint ő. Egyenesen Christina Aguilerához hasonlította, mivel mindketten alacsonyak, de hatalmas hangjuk van.

Az utcán találta ki

- A legemlékezetesebb pillanatom Budapesten az volt, amikor sétáltam a Duna-parton, és megnéztem a Parlamentet. Lenyűgöző volt. Az épületből lehetett látni Pestet és Budát is, ami meseszép. Sosincs elég időm szétnézni, ahol éppen koncertezem, pedig itt minden gyönyörű - áradozott a világsztár.

Haddaway az is elárulta, hogy jószerével az utcán sétálva találta ki világslágerét. Egy ritmus nem hagyta nyugodni, és fejében már a vokálosok hangja is megvolt. Így egy szintetizátor és az akkori barátnője segítségével megalkotta a What is love című slágerét. Mindenki azt mondta neki, hogy ez a három dallam nem fog működni együtt, de tévedtek.

A 47 éves énekes szerint semmi más nem kell a sikerhez, csak egy jó dallam, egy fülbemászó kórus és egy energikus ritmus. No és persze a tökéletes történet, ami mi más is lehetne, mint a szerelem.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük