Hevér Gábor és 13 évvel fiatalabb felesége: A mi kis falunk sztárját ritkán látni Miriammal

Hevér Gábor a legjobb színész kategória jelöltjeként feleségével érkezett a 11. Televíziós Újságírók Díja gálára.

Hevér Gábor felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, szerda este átadták a Televíziós Újságírók Díja 14 kategóriájában az elismeréseket. A rendezvényt 11. alkalommal tartották meg, Hevér Gábort a legjobb színész kategóriában jelölték, ritkán látott feleségével ment a Budapest Music Centerben rendezett gálára.

A mi kis falunk Répa Árpija nem a Pajkaszegen játszódó sorozatért volt esélyes díjra, a Gólkirályságért jelölték. Végül nem nyert, viszont az est legjobban öltözött párosáért járó képzeletbeli serleg biztosan őt és gyermekei édesanyját illeti.

Hevér Gábor felesége

Nem sokszor látni nyilvános rendezvényeken a nála 13 évvel fiatalabb Miriammal, így már emiatt is feltűnést keltettek. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy összeöltöztek a gálára.

TUDG2024-94
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Mindketten elképesztően elegánsak voltak, talpig feketébe bújtak. A színész zakót, felesége blézeres szettet választott - imádtuk, hogy színes kendővel dobta fel.

Hevér Gábor nyilatkozni sem szokott sűrűn élete párjáról. Annak idején a Szavakon Túl vendégeként mondta el, hogy a nagy korkülönbség miatt Miriam szülei a kezdetekkor féltették tőle. Évekbe telt, mire elfogadták.

TUDG2024-96
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Megtörténtetett volna az is, hogy együtt vagyunk, aztán egy év után már mondták volna, hogy "Na ugye!” Most viszont, hogy már huszonkét éve vagyunk együtt, én mondhatom azt, hogy "Na ugye!” - mondta a Klubrádióban 2023-ban.

A mi kis falunkban ő Répa Árpi: 15 éves lánya, Vilma is játszik a sorozatban

A sorozatban Vilma ugyancsak a lányaként jelenik meg.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük