Sosem látott fotó! Íme, Hernádi Judit nem sokkal a szülés után, kislányával
Hernádi Judit már kismamaként is igazán elbűvölő jelenség volt, lánya pedig időközben felnőtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés szívmelengetőbb látvány van egy aranyos baba-mama fotónál - az ilyen képeket nagy becsben tartjuk és sokáig őrizgetjük. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem.

Az alábbi elbűvölő fénykép a nyolcvanas években készült Hernádi Juditról és lányáról, Tarján Zsófiáról, aki ekkoriban még karonülő csöppség volt. Az 54 esztendős színésznő lánya ma 24 éves, és egyre jobban hasonlít híres mamájára.

Védi a magánéletét

A Heti Hetes sztárja keveset beszél magánéletéről, lányával kapcsolatban azonban örömmel nyilatkozik. Zsófia Rebeka 1986-ban született, édesapja Tarján Pál operaénekes, aki egy ideig a Jászai Mari-díjas művésznő élettársa volt.

Énekes-színésznő anya és operaénekes apa - ilyen szülői háttérrel nem csoda, hogy felserdülve Zsófia is mikrofont ragadott. Ő azonban a saját stílusát követte, és anyja nem kis megrökönyödésére egy elég extrém zenei irányzat mellett kötelezte el magát.

Death metal zenekarban énekelt

2006 és 2008 között az aranytorkú lány a Cenobite nevezetű metálbandában énekelt, egy olyan csapatban, amely a legkeményebb, az úgynevezett skandináv agyvelő death metal irányvonalat követte.

Emellett a Balkan Fanatikban is közreműködött, idén áprilisban pedig együtt lépett fel anyjával az Egy színésznő lánya című darabban a Thália Színházban. A zenés előadás alapjául Verebes István Maya című, Hernádi Juditról szóló könyve szolgált.

Az egyébként grafikusként dolgozó lány és híres mamája a színpadon őszintén tárja fel az anya-lánya viszony minden nehézségét és szépségét.

Fotók: egyveleg.lapunk.hu, Europress

Ezt is szeretjük