Nézd meg, micsoda szívdöglesztő nő volt fiatalon Hernádi Judit
Hernádi Juditnak ötven fölött sincs semmi szégyellnivalója, fiatalon pedig egy igazi dögös szépség volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit 54 évesen is ellenállhatatlanul vonzó, ám fiatalon egy igazi bombázó volt, aki különleges csáberejével és elbűvölő kisugárzásával szinte bármelyik pasit pillanatok alatt levette a lábáról.

A népszerű magyar színésznő sosem szégyenlősségéről volt híres, Hernádi Judit ugyanis eddigi pályafutása során több alkalommal is vállalta meztelen nőiességét a kamerák előtt.

18 évesen vetkőzött először

18 éves korában például anyaszült meztelenül napozott egy strandon - ennek érdekessége, hogy Sára Sándor 1974-es Holnap lesz fácán című szatírája volt az első egész estés filmje.

A vetkőzés azonban ötven fölött sem jelent neki nagy problémát, Szőke András 2006-os Hasutasok című vígjátékában ugyanis zavarba ejtő természetességgel mutatta meg és kínálta fel mellét filmbeli kollégájának, Derzsi Jánosnak.

A Playboynak nem adta be a derekát

Érthető, ha ezek után Radnai Péter, a magyar Playboy főszerkesztője többször is megkörnyékezte a Jászai Mari-díjas színésznőt, aki azonban eddig kivétel nélkül mindig udvariasan visszautasította a felkérést.

Annak ellenére, hogy nyílt titok: a pikáns fotósorozatért cserébe akár hárommillió forintot is kaphatna, arról nem is beszélve, hogy Hernádinak jó esélye lenne megdönteni Zalatnay Sarolta eladási rekordját.

A Heti Hetes sztárjáról Verebes István írt könyvet Maya címmel, amelynek megjelenése kapcsán intim magánéleti titkairól is fellebbentette a fátylat egy interjújában: elárulta például, hogy 14 éves korában veszítette el szüzességét.

A házassággal sem várt sokáig: 17 éves korában ment feleségül először hatósági engedéllyel, ám férjétől két évvel később, amikor már a Színház- és Filmművészeti Főiskola növendéke volt, elvált.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük