Levágatta hosszú haját - A TV2 időjósa megújult külsővel állt kamerák elé
Hermann Dóra frizuráját és ruhatárát is átalakították.

hermann-dora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hermann Dóra június 3-án mutatkozott be a TV2 új, női meteorológusaként. 2014-ben csatlakozott az Időkép csapatához, a TV2-nél pedig többször hallhattuk szakértőként nyilatkozni a várható időjárásról, ezek fényében nem is meglepő, hogy a csinos, fiatal nő lett a tavaly decemberben menesztett Gaál Noémi utódja. 

Mielőtt képernyőre került, Hermann Dóra látványos átalakuláson ment keresztül.

hermann-dora-regen
Fotó: TV2/Ripost

A kereskedelmi csatorna stylistcsapatának vezetője, Ordasi Zsolt levágta a haját, és az időjós ruhatárát is átalakította. 

hermann-dora-ma
Fotó: TV2/Ripost

- A hajam különösen tetszik, én is akartam már rajta újítani, nagyon szép lett - véleményezte Hermann Dóra az átalakulást, amelyen a TV2 című műsorának stábja is jelen volt. A tincsek egyébként nem a kukában végezték, beteg gyereke részére ajánlották fel, hogy paróka készüljön belőle a számukra. 

hermann-dora-idojaras
Fotó: TV2/Ripost

Kevesen gondolnák róla, hogy gimnazista kora óta Metallica-rajongó, hosszú haját gyakran pörgette a rockzenekar koncertjein, tiniként a teljes ruhatárát feketére cserélte az együttes miatt. Míg civilben kényelmesen szeret öltözködni, a képernyőn dögös ruhákban láthatják a nézők.     

Ezt is szeretjük