Levágatta hosszú haját - A TV2 időjósa megújult külsővel állt kamerák elé

Hermann Dóra frizuráját és ruhatárát is átalakították.

Hermann Dóra haja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hermann Dóra június 3-án mutatkozott be a TV2 új, női meteorológusaként. 2014-ben csatlakozott az Időkép csapatához, a TV2-nél pedig többször hallhattuk szakértőként nyilatkozni a várható időjárásról, ezek fényében nem is meglepő, hogy a csinos, fiatal nő lett a tavaly decemberben menesztett Gaál Noémi utódja. 

Mielőtt képernyőre került, Hermann Dóra látványos átalakuláson ment keresztül.

hermann-dora-regen
Fotó: TV2/Ripost

A kereskedelmi csatorna stylistcsapatának vezetője, Ordasi Zsolt levágta a haját, és az időjós ruhatárát is átalakította. 

hermann-dora-ma
Fotó: TV2/Ripost

- A hajam különösen tetszik, én is akartam már rajta újítani, nagyon szép lett - véleményezte Hermann Dóra az átalakulást, amelyen a TV2 című műsorának stábja is jelen volt. A tincsek egyébként nem a kukában végezték, beteg gyerekek részére ajánlották fel, hogy paróka készüljön belőle a számukra. 

hermann-dora-idojaras
Fotó: TV2/Ripost

Kevesen gondolnák róla, hogy gimnazista kora óta Metallica-rajongó, hosszú haját gyakran pörgette a rockzenekar koncertjein, tiniként a teljes ruhatárát feketére cserélte az együttes miatt. Míg civilben kényelmesen szeret öltözködni, a képernyőn dögös ruhákban láthatják a nézők.     

Kiszel Tünde új külsővel lepte meg rajongóit a reggeli műsorban - Fotók

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük