A magyar műsorvezetőnő az adásban kezdett flörtölni a családos sportolóval
Herczig Norbert állta a sarat, amikor a Sport TV műsorvezetőnője flörtölni kezdett vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Herczig Norbert, a MOL Racing Team pilótája az elmúlt években négy magyar bajnoki címmel bizonyította rátermettségét és tehetségét a pályán. Április elseje apropóján a Volkswagen úgy gondolta, ideje letesztelni a Polo GTI R5 volánja mögött minden körülmények között higgadt és körültekintő versenyzőt a gyorsasági szakaszok világán kívül is. 

A Sport TV Mai helyzet című műsorába vendégként érkezve valószínűleg nem gondolta, hogy a csatorna műsorvezetőnője alaposan megizzasztja: Fazekas Erzsébet nem kímélte a magyar rali kiválóságát, szemérmetlen flörtölésbe kezdett a kamerák előtt a családos versenyzővel. 

A műsorvezetőnő a beszélgetés első perceitől bókokkal halmozta el a sportolót: "fiatal vagy, csinos, gyönyörű, kék szemeid vannak". Azt is pedzegette, hogy a nők kedvéért öltözhetne a sportautója színéhez is. 

herczig-norbert
Fotó: Sport TV

- A támogatókhoz idomul a versenyzőpáros, mi pedig próbálunk úgy kinézni, hogy passzoljunk a versenyautóhoz, ilyen a versenyoverallunk is - mentegette magát Herczig Norbert. 

- Lehetetlen, hogy nem találtok olyan támogatót, aki gyönyörű ruhákat ad nektek. Én azért láttam fotózásról fényképeket, amik jól sikerültek. Ezekkel a kék szemekkel egy színekben passzoló öltönnyel fantasztikus képek sikerednének. Ha egy szponzornál hölgyek döntenek, biztosan nagyon komoly sikereitek lennének - lovagolt a témán a műsorvezetőnő. 

fazekas-erzsebet-sport-tv
Fotó: Sport TV

Fazekas Erzsébet azt is felhozta, hogy a 43 éves sportoló visszaélhetne a külsejével, mint a zenészek, mire azt a választ kapta, hogy fiatalabb korában volt, hogy kicsit kihasználta a helyzetet, de ez az időszak elmúlt. 

- Nagyon sajnálom - sopánkodott a tévés. 

- Ez így most rendben van. Két gyönyörű szép gyerekem van, egy nagyon csinos és okos feleségem - hárította a témát. 

- Szóval semmi esélyünk, nekünk, szurkolóknak? - próbálkozott tovább a műsorvezetőnő. 

- Bocsánat, nem - zárta rövidre Herczig. 

A műsorvezetőnő a beszélgetés végén elárulta, hogy a nyomulása április elsejei tréfa volt, amiért elnézést kér a sportolótól és annak családjától is. Herczig Norbert nem vette zokon a tréfát, annyit mondott, legalább a felesége, Ancsika látja, milyen hősiesen állta a sarat.  

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük