Hízókúrán van az RTL Klub sztárja! Négy kilót kellene felszednie
Heilig Gábor a Szombat Esti Láz alatt leadott pár kilót, ez nagyon zavarja, hízni szeretne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heilig Gábor világéletében szerencsés alkat volt, sohasem kellett a súlyára különösebben odafigyelnie. A 100 Folk Celsius zenésze a Feminának elárulta, most mégsem örül ennek a különleges adottságának.

A zenész ugyanis mindig is inkább arra vágyott, hogy hízni tudjon, a Szombat Esti Láz rendszeres táncórái miatt viszont egyre csökken a súlya.

Áldás vagy átok a fogyás?

- Egyszerűen ilyen alkat vagyok. A fogyás nálam mindig negatív dolog, amióta élek, azóta irigyeltek körülöttem az emberek, hogy sosem híztam. Mindig azt ehettem, amit csak megkívántam - árulta el Heilig Gábor. 

A Szombat Esti Láz alatt már három-négy kilót lefogyott, ennek azonban cseppet sem örül, sőt.

- Azon aggódom, hogy hogyan fogom tudni visszahízni ezeket az elvesztett kilókat. Főleg, hogy most a feleségem is ugyanúgy be van fogva, mint én - mondta.

Persze nem is várja el, hogy a megszokott kerékvágás szerint működjenek a dolgok. Egyértelmű, hogy kevesebb idő jut a főzésre, a mosásra és az egyéb háztartási teendőkre.

- Ő sem szól viszont azért, hogy akkora a gaz a kertben, hogy alig tudunk már közlekedni - tette hozzá a zenész, aki 38 éve boldog Eszményi Viktóriával.

Titkos recept

Azt is elárulta, mi lehet a titkos recept a hosszú és harmonikus házassághoz.

- Eszközök vannak, amik segítenek, kimondott viszont recept szerintem nincs. A humor, a türelem és az elfogadás a három alapvető kulcshozzávaló, és az is fontos, hogy tudjunk jóízűen beszélgetni ennyi év után is - fejtette ki álláspontját Südi Iringó táncpartnere, aki a tánc által megszerzett erőnlétét mindenképpen szeretné megtartani az RTL Klub műsora után is.

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint

Ezt is szeretjük