Az 53 éves Hegyi Barbara nagyon dögös bikinis képet posztolt magáról
Hegyi Barbara Hévízen készült bikinis fotóját sokan dicsérik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbarát nem győzik dicsérni friss Instagram-fotója mellett a kommentelők. Az 53 éves színésznő világoskék bikiniben hűsöl a kék mozaikkal kirakott medencében.  

A Vígszínház színésznője több napon egyik kollégájával, Józan Lászlóval főzött, és beszélgetett szakmáról és konyhaművészetről egy hévízi szállodában. A kép az egyik ejtőzés során készült. 

Hegyi Barbara egyébként tavaly augusztusban indította el Instagram-oldalát.  Egyik első posztja pont egy bikinis kép volt, amint egy SUP-deszkán térdelt az észak-olaszországi családi nyaralás során. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#sup 🏄🏼‍♀️

Hegyi Barbara (@hegyi_barbara_official) által megosztott bejegyzés,

Augusztus 5-én nagy örömmel osztotta meg, hogy egy év alatt ötezer követője lett. "El sem hiszem! Tegnap elértük az 5000(!!!) követőt! Pont egy éve kezdtem bele az Instagram posztokba Rozi unszolására és az ő segítségével. Köszönöm neki és nagyon szépen köszönöm nektek is" - írta akkor. Mostanra ez a szám ismét jelentősen megugrott, már több mint hatezren követik. 

Ábel Anita bikiniben 

Hogy Ábel Anita milyen sokat fogyott, és milyen remekül érzi magát a bőrében, bárki láthatja, aki megnézi a Balatonról posztolt bikinis fotóit. 

Ezt is szeretjük