A TV2 két sztárja közel egy év után válik: nem tudták megmenteni a kapcsolatukat

A Házasság első látásra Gyöngyije és Csabája a válás mellett döntöttek. Ők voltak az egyetlenek, akik együtt maradtak a műsor után.

A Házasság első látásra Gyöngyije és Csabája válik
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Házasság első látásra című műsorban Gyöngyi és Csaba volt az egyetlen páros a 12-ből, akik a kísérlet végén úgy döntöttek, nem válnak el, házastársakként folytatják az életüket. Közel egy év után viszont szakítottak.

Bár néhány hete még arról nyilatkoztak, mennyire jól megvannak, most a Hot! magazinnak elárulták, nincsenek együtt.

A Házasság első látásra Gyöngyije és Csabija válik

Arról már a műsorban is nyíltan beszéltek, elsőre nem alakult ki köztük az a bizonyos szikra, a kémia, viszont a szimpátia megvolt. A forgatás után abban bíztak, ha elő is jönnek hibák a párkapcsolatukban, azokat együtt ki tudják javítani.

eskuvo3 (106 of 240)
Fotó: TV2/Házasság első látásra

- Sajnos nem alakult ki az a plusz a kapcsolatunkban, ami egy biztosabb alap lett volna ahhoz, hogy együtt folytassuk az életet. Abban bíztunk, hogy ez talán változik, de sajnos nem így lett - ecsetelte Gyöngyi.

Az sem segítette őket, hogy míg Gyöngyi Vácon dolgozott szempillastylistként, addig Csaba zömmel a fővárosban tartózkodott.

Viszont nem váltak el haragban, nem rossz egymás társaságában lenniük. Mindketten nyitottak az új kapcsolatra, és drukkolnak a másiknak, hogy találjon rá a szerelem.

A magyar műsorvezető elvált szakmabeli feleségétől: 12 év után ezért mentek szét

Juhász Gergelynek ilyen a kapcsolata most volt feleségével.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Házasság első látásra

Ezt is szeretjük