Dögös szőke bombázó Havas Henrik lánya
Havas Henrik lánya, Nikolett elragadó szépség, aki kiadót alapított, amely például édesapja új könyveit is gondozza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Havas Henrik saját elmondása szerint a legismertebb magyar médiaszemélyiség, akit a hazai lakosság 97%-a ismer - ezzel az állítással pedig nem vitatkozhatunk.

havas-henrik-lanya
Fotó: Europress

De tegyük hozzá, hogy ezzel együtt ő az egyik legellentmondásosabb híresség is, akit őszinte, szókimondó stílusáért legalább annyian nem szeretnek, mint ahányan emiatt imádják.

A magánélet: tabu

A 61 éves újságíró, műsorvezető és egyetemi tanár immáron közel negyven éve él boldog házasságban, számára pedig csak egyetlen tabu létezik: a magánélet - ami véleménye szerint nem tartozik a nyilvánosságra.

Éppen ezért nem is meglepő, hogy Havas Henrik többnyire nem, illetve csak szűkszavúan mesél családjáról. Felesége például nem is engedi, hogy lefotózzák, és interjút sem ad.

Lánya kiadót alapított

A büszke nagypapa lánya, Nikolett - akit nem sokszor látni a rendezvényeken - az elmúlt évek során igazán dögös bombázóvá érett, és 2006-ban megalapította a Havas Kiadót.

A Heti Hetes sztárja természetesen nemcsak gyermekeiért, hanem unokáiért is odavan, akikkel igyekszik minél több időt tölteni. Egy interjújában elárulta, hogy a három lány után nagyon szeretett volna egy fiúunokát is - vágya végül teljesült.

Ami pedig az ajándékozást illeti, Havas nem titkolta el, hogy nem fél meglepni szeretteit drágább dolgokkal: volt, aki laptopot, volt, aki digitális fényképezőgépet kapott, feleségének pedig egy kabriót vett.

Ezt is szeretjük