Rómában kérte meg párja kezét a magyar műsorvezető! Íme, a részletek
Így tette fel a nagy kérdést Harsányi Levente feleségének, Áginak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harsányi Levente 2007-ben ismerte meg jelenlegi feleségét, Ágit, aki másfél évvel később életet adott a pár első gyermekének, Nándinak.

A népszerű rádiós nemrég a TV2 Aktív című műsorában elevenítette fel római lánykérésének emlékét, ami, mint kiderült, nem volt teljesen zökkenőmentes.

Római lánykérés

Mivel váratlan meglepetést szeretett volna, úgy döntött, külföldön, Rómában teszi fel a nagy kérdést.

Rögtön a reptéren gondjuk akadt, mivel a fémdetektor jelzett a gyűrű miatt, így a vámossal kellett tisztáznia a dolgot, mindezt azonban úgy, hogy kedvese ne fogjon gyanút.

- Rómában, a kedvenc pizzériájába ültünk be, láttam, hogy ez a megfelelő hely, és elhatároztam, hogy túlesem rajta - mesélte, majd hozzátette, hogy szerelmének is szemet szúrt, amikor az asztal alatt matatott, hogy a jegygyűrűt elővegye a zsebéből.

Végül sikerült elterelnie egy csellel szíve hölgye figyelmét, így elővarázsolta a gyűrűt. Amikor végre elérkezett a megfelelő pillanat, letérdelt, de végül mégsem kezdhetett bele mondandójába.

Az oroszok megzavarták az idillt

- Majdnem elkezdtem mondani, hogy mennyire szeretem, és az egészet megkomponálva előadni, amikor megkocogtatta a vállamat egy orosz házaspár férfi tagja, és azt kérdezte oroszul, hogy mit csinálunk itt. Erre mondtam neki angolul, hogy szeretném megkérni a kedvesem kezét. Erre mondta, hogy ők meg beülnének mögénk, mert ott van egy szabad asztal - emlékezett vissza.

Végül megkérte őket, hogy várjanak egy kicsit, mert ez egy nagyon fontos pillanat az életében. Miután ebbe beleegyeztek, végre megtörténhetett a lánykérés.

- Feltettem a kérdést a páromnak, aki örült neki, meghatódtunk, picit sírtunk, majd felültem, és elengedtem az orosz házaspárt, hogy beüljenek a helyre, ahová akartak. Ezután következett a legszebb pillanat: mindenki felállt a pizzériában, megtapsoltak, és még a vacsorát sem kellett kifizetni - árulta el a 42 éves sztárapuka.

Ezt is szeretjük