Tatár Csilla erősítést kap A Dalban! Ezt az ismert műsorvezetőt tették mellé
Fotó!
Tatár Csillát ez az ismert férfi műsorvezető segíti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az MTVA 2014. december 27-én jelentette be hivatalosan, hogy 2015-ben Tatár Csilla vezeti A Dal című műsort.

A TV2-től december elején átigazolt 31 éves műsorvezető segítséget is kap, nem egyes egyedül kell helytállnia az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogató műsorában.

Tatár Csilla erősítést kap

Hogy ki segíti a munkáját, az ma délelőtt derült ki az MR2 - Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorából.

Egy népszerű, a köztévén már jól ismert férfi tévés, Harsányi Levente lesz A Dal Backstage és az új elemként megjelenő M2-es aftershow, a Dal+ műsorvezetője.

Ez azt jelenti, hogy a 44 éves sztár a kulisszák mögött fogadja majd a versenyzőket, innen jelentkezik be rendszeresen az M1 élő adásába, de ő lesz az Eurovíziós Dalverseny magyar dalválasztó sorozatának aftershow-ja, az M2-n közvetlenül az élő adások után induló új műsor, a Dal+ házigazdája is.

- Tőlem indulnak a fellépők a produkciójukra, és hozzám érkeznek vissza, így boldog és szomorú előadókkal is fogok beszélgetni attól függően, hogy továbbjutottak vagy sem - mondta Harsányi a Talpra magyar című rádióműsorban.

A Dal idei adásában a korábbi években megszokottakhoz képest több változásra is számíthatunk. Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Philip mellett új zsűritag mutatkozik be: már tavaly december elején kiderült, hogy Kovács Kati énekesnő helyett idén Pierrot lesz a negyedik zsűritag. 2015-ben lesz egy ötödik ítész is, mégpedig a néző: a tévé előtt ülők bevonásával dől el, hogy ki utazhat májusban Bécsbe, a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére.

Harsányi Levente (jobb oldal) a Talpra magyar műsorvezetőjével, Buda Mártonnal

A 2015. január 24-én induló verseny izgalmas újdonsága még, hogy a középdöntőbe jutott indulóknak lehetősége lesz az elődöntőben már hallott dalt újrahangszerelni, így előfordulhat akár az is, hogy egy popos, dance-es alapú dalt a középdöntőben már egy szál akusztikus gitárral hallhatunk viszont.

Fotó: TV2 Sajtószoba, Facebook/MR2 - Petőfi Rádió

Ezt is szeretjük