Harsányi Levente egy hétgyerekes családanyával költözik össze

A Petőfi Rádió népszerű műsorvezetője ezért döntött így.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harsányi Levente, a Petőfi Rádió népszerű műsorvezetője két napra beköltözik az orosházi SOS Gyermekfalu egyik nevelőszülői családjába. A 47 éves Mákné Erzsike férjével együtt hét gyereket nevel: két saját gyermekük mellé öt gyereket fogadtak be. Az asszony évente 1400 uzsonnacsomagot, 5110 reggelit és vacsorát készít, több ezer zoknit párosít.

Az SOS Gyermekfalvakban négyszáz gyermek él nevelőszülői családokban. Olyan gyerekek, akiket ki kellett emelni vér szerinti családjukból, többnyire bántalmazás, elhanyagolás, a szülők szenvedélybetegsége vagy halála miatt. Erzsike lassan 20 éve dolgozik az SOS-ben, ez idő alatt már 40 gyereknek segített elindulni az életben. A család hetek óta készült a Talpra magyar műsorvezetőjének fogadására.

A Petőfi Rádió műsorvezetőjének, Harsányi Leventének sem idegen a fürdetés, a leckeírás és a házimunka. A kétgyerekes családapa kislánya nemrég nőtt ki a pelenkáskorból, kisfia most kezdte az iskolát. A műsorvezető két napon keresztül együtt kel és fekszik majd a családdal, részt vesz mindenben, amit egy hétgyerekes családanya tesz nap mint nap a gyerekekért, sőt, péntek reggel Orosházáról jelentkezik majd be műsorba.

A Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorának népszerű műsorvezetői az Euronicsszal fogtak össze a Segíts, hogy segíthessünk az SOS Gyermekfalvak lakóinak elnevezésű kampányban, melynek célja, hogy a hallgatók segítségével összegyűjtsenek 100 ezer forintnyi adományhoz szükséges like-mennyiséget, hogy az Euronics ilyen értékben adjon adományokat, nélkülözhetetlen műszaki cikkeket az SOS Gyermekfalvak lakóinak.

Gyönyörű nő Tilla felesége! Nem csoda, hogy a műsorvezető 20 éve imádja

Képeken a magyar tévések gyönyörű feleségeikkel. Nézd meg őket!

Ez a gyönyörű nő Tilla felesége! Nem csoda, hogy a műsorvezető 20 éve imádja

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük