A TV2 sztárja 4 év után újra együtt volt feleségével: így találtak újra egymásra

Harcsa Norbert és felesége nem tudtak egymás nélkül élni, különválásuk után ismét dúl köztük a szerelem.

harcsa-norbert-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harcsa Norbertet a TV2 Exatlon Hungary című műsorának 2020-as évadában, a bajnokok csapatában ismerhették meg a tévénézők. Az ökölvívóként ismert sportoló kitartásával és fergeteges humorával lopta be magát a rajongók szívébe.

A Blikknek elárulta, hogy volt feleségével, Ramónával ismét együtt vannak, és a békülés után onnan folytatják közös életüket, ahol egykor abbahagyták.

Harcsa Norbert feleségével

A külön töltött időnek köszönhetően felismerték, hogy képtelenek a másik nélkül élni, és szükségük van egymásra.

- Négy évig öltük egymást, aztán kiderült, hogy nem tudunk egymás nélkül élni. Állítom, most jobb, mint amikor megismerkedtünk. Nagyon furcsa, mert nem gondoltam volna korábban, de végül csak benőtt a fejem lágya.

Kislányuk, Jelina még csak másfél éves volt, amikor szülei búcsút intettek egymásnak, így érthető módon neki még szoknia kell az új helyzetet.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Örül nagyon, de nyilván látjuk, hogy amikor például átölelem az anyukáját, vagy puszit adunk egymásnak, azt nem tudja hova tenni, hiszen négy évig azt látta, hogy ilyen nem történik.

A válásukból okulva nem szeretnék ismét egy esküvő keretein belül összekötni az életüket, hiszen papírok nélkül is működőképes a szerelmük.

- Amikor elvettem, akkor sem változott semmi az esküvő előtti állapothoz képest, éppen ezért szerintem nem számít, hogy mi papíron is elváltunk. 

Istenes László feleségével, Katával

Istenes László a TV2 Mokka című reggeli műsorának házigazdája immár hatodik éve. Sokszor láthatjuk a képernyőkön, azonban nagyon igyekszik, hogy megóvja a magánéletét, így nem sűrűn posztol képeket feleségéről. Még újév alkalmából tett kivételt, és megmutatta Katát, akivel 22 éve élnek boldog házasságban.

Cover-kép: Facebook/Harcsa Norbert

Ezt is szeretjük