Szánalmas küzdelem a nézettségért? Hajdú Péter egymásnak ugrasztotta a két sztárt
Hajdú Péter egymásnak ugrasztotta a Markos és Nádas Györgyöt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egymásnak ugrasztotta tegnap esti műsorában Hajdú Péter az egykori magyar humoristapárost, Markos és Nádas Györgyöt.

A röhejes az egészben az, hogy bár még nincs szilveszter, mindez csak megrendezett volt.

Küzdelem a nézettségért?

A TV2 műsorvezetője nyilván a nézettséget kívánta növelni: az elmúlt hetek adatai nem voltak túl rózsásak. A 18-49-es korosztályt vizsgálva még a kritikusok és a nézők által lehúzott Vundersőn és Zuperszexi című műsornak is csak az egyötödét tudta produkálni a Frizbi. 

Hajdú Péter meghívta tehát a nyolcvanas és kilencvenes évek legendás humorista párosát, akik nem mutatkoznak már együtt. Ennek tudatában nem is volt furcsa, hogy Markos György kikelt magából, amikor a stúdióban megjelent Nádas György is.

"Miért nem mondtad meg, hogy erre készülsz? Ez nem fair dolog. Arról volt szó, egyedül hívsz meg" - kezdte a 67 éves komikus, aki egyre jobban felhergelte magát. "Öreg, ha behívsz engem beszélgetni, akkor mondd meg, hogy… ez a mesterséges összehozás, nem jön ebből ki semmi jó. Úgy látszik, hogy keresed magadnak a bajt, öreg! Tényleg fölmegy a pumpám!"

Egymásnak ugrasztotta őket

Nádas György nyugodtan tűrte egykori társa kifakadását, csendesen megjegyezte, ő is úgy tudta, őt egyedül hívta meg Hajdú, csak ő nem csap patáliát. Azt is hozzátette, hogy Markos mindig ilyen volt, ő tíz évig bírta, aztán betelt a pohár, és szerinte Markos György mára egy beteg, idős ember lett, akinek nincs helye a képernyőn.

Az utóbbi megjegyzés persze csak olaj volt a tűzre, ezek után Markos György Nádast és Hajdút is osztani kezdte.

- Én nem értelek, Péter! Nem csodálom, hogy neked annyi balhéd van. Te ebben élvezkedsz, hogy embereket szar helyzetbe hozol. Hótt gusztustalan, amit csináltál, öreg! - mondta indulatosan.

Amikor erre Nádas György meg merte jegyezni, hogy Markos nem bírja elviselni az ő sikereit, és Hajdú megkérdezte, ez vajon a korral jár-e, Markos Györgynél tényleg nagyon felment a pumpa: felkelt, leöntötte a műsorvezetőt egy pohár itallal, majd kiment a stúdióból.

Hajdú Péternek Nádas Györgyöt is sikerült magára haragítania, amikor azon kezdett el lovagolni, hogy az hiába játszik színpadon, ír színdarabot és szerepel a TV2 sorozatában, egyedül nincs akkora sikere, mint a Markos-Nádas duó tagjaként volt.

- Tudod mit, Péter? Te valóban nem bírsz magaddal. Igaza volt a palinak, és tudod, mit kívánok neked? Csinálj egyedül műsort, vagy a serpáddal! - azzal ő is leöntötte a showmant egy pohár itallal, és kiment a színfalak mögé.

A nézők úgy megdöbbentek, hogy csak pár bátortalan taps csattant el, Hajdú Péter pedig kiment vendégei után. Idáig minden hihető volt, de amikor dulakodás hangjait lehetett hallani a háttérből, már kezdett a dolog kissé gyanússá válni. Mikor aztán a vezérlőből mindenkit udvariasan megkértek, fáradjanak vissza a stúdióba, és mindezt tépett zakóban tették meg, már sokan gondolhatták, hogy műbalhéról volt szó.

A két humorista még eljátszott egy kis torzsalkodást, majd Hajdú kérdésére, miszerint eljönnek-e a szilveszteri műsorba, egy nevetve adott "hát hogy is ne" volt a válasz. Ekkor már mindenkinek leesett, hogy mindhárman megjátszották magukat. Hogy a műbalhé szánalmas küzdelem volt-e a nézettségért, vagy valóban vicces, azt mindenki maga döntheti el.

A videót ide kattintva nézheted meg »

Fotó: TV2 Frizbi

Ezt is szeretjük