Horváth Lili királynőként tündökölt ruhájában a vörös szőnyegen: a színésznő a premier sztárja volt

Horváth Lili a Hadik című filmben Mária Teréziát alakítja. A díszbemutatón gyönyörű volt virágos ruhájában.

horvath-lili-cover2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Lili megjelenése fejedelmi volt: virágos ruhájában úgy nézett ki a Hadik kedd esti díszbemutatóján, mint egy királynő. 

A színésznő alakítja a magyar történelmi kalandfilmben Mária Terézia királynőt. 

A Hadik premiere

1757. Hadik András és mindenre elszánt csapata végrehajtja a történelem legvakmerőbb huszárcsínyét. A hétéves háború idején Hadik különleges küldetést kap Mária Teréziától: huszáregységeivel titokban fel kell nyomulnia Berlinig, hogy Nagy Frigyes porosz király távollétében elfoglalják és megsarcolják az ellenséges fővárost. 

Hadik és katonái az éjszaka leple és mindössze hat nap alatt tették meg a 450 kilométeres távolságot, hogy váratlanul rajtaüssenek a városon és az azt védelmező helyőrségen. A képtelen támadás teljesen váratlanul éri a poroszokat, ennek is köszönhető a küldetés fényes sikere. Hadik serege azelőtt távozik az elfoglalt Berlinből, hogy az ellenség erősítése megérkezne a városba.

A nagyszabású akciójelenetekben, kalandokban bővelkedő alkotás, amit március 9-től játszanak a magyar mozik, megtörtént eseményeket dolgoz fel, és részleteiben is igyekszik megfelelni a történelmi hitelességnek, egyebek mellett a jelmezek, a huszárhagyományok ábrázolására is szakértőket vontak be.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Huszárokat a Hadik kedd esti díszbemutatóján is láthattunk. A vörös szőnyegen a film férfi és természetesen női szereplői is megjelentek, Horváth Lili például királynőként tündökölt hosszú, virágos ruhájában. Képes összeállításunkban megnézheted az est sztárjait. 

Cover-fotó: Profimedia

Nézz még több premierfotót!

Gajdos Tamás fiatalabbik lányát, Dominikát többször is láthattuk, az önálló felnőttek életét élő Vikit viszont csak ritkán. A tévés ezért is keltett feltűnést, amikor az Avatar: A víz útja hazai díszbemutatóján két lányával és kisebbik fiával jelent meg.  

Ezt is szeretjük