Megviselte az RTL Klub műsorvezetőjét gyermeke elengedése
Hadas Kriszta műsorvezetőt megviselte, hogy lánya, Sára úgy döntött, elköltözik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hadas Kriszta nehezen viselte, hogy nagylánya, a 19 éves Sára úgy döntött, elhagyja a közös családi fészket és albérletbe költözik.

A műsorvezető tudta, hogy ez az élet rendje, egyetlen lánya elengedése mégsem volt egyszerű folyamat.

Megviselte a változás

Hadas Kriszta az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában elárulta, lánya eldöntötte, hogy életét önállóan, egy albérletben szeretné folytatni. A műsorvezető már rég készült erre a pillanatra, ennek ellenére mégsem úgy reagált, ahogy azt eltervezte.

- Én egy éve trenírozom magam erre a pillanatra és már elgondoltam, hogy mennyire megengedő, liberális, jó fej leszek, nem pedig olyan, mint Woody Allen filmjében a káráló anyuka. Ehhez képest szomorú tehénszemekkel, egy merőkanállal a kezemben álltam a konyhában és semmit nem tudtam mondani - mesélte.

Elmondása szerint fél órára kicsit összeomlott, de utána összeszedte és megnyugtatta magát, hiszen lányában megbízik és tudja, nem csinál majd nagy bajt.

Az éjszakáktól fél

A népszerű tévés bevallotta, hogy az éjszakától félti legjobban Sárát, hiszen tisztába van vele, hogy az egyetemi évek során a diákok rengeteget buliznak.

Amiatt aggódik, hogy lánya a késői órákban egyedül megy majd haza és ő nem lesz ott, hogy leellenőrizze, rendben megérkezett-e.

Abban reménykedik, hogy mivel az albérletben is többen laknak majd, szórakozni is együtt mennek. A kamerák előtt azt is elmesélte, hogy lányával különleges a kapcsolatuk, nagyon erős a kötődés, mely nem múlik el attól, hogy máshol fog lakni.

Tudja, Sára sokszor meglátogatja majd, sőt, még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy havi egyszer megjelenik majd gyereke albérletében, hogy kitakarítsa a lakást.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük