A magyar műsorvezetőnő ciki helyzetbe került a nagy nyilvánosság előtt
Hadas Kriszta a NőCommentben egy kínos gyereknapi élményét elevenítette fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon 1950 óta május utolsó vasárnapján tartunk gyereknapot. A magyar hírességek közül is sokan ellátogatnak csemetéikkel az országszerte különböző játszóházakkal, koncertekkel tarkított rendezvényekre. Hadas Krisztával, a Spektrum Home csatornán a második évaddal immár vasárnap esténként jelentkező NőComment egyik állandó szereplőjével az egyik gyereknapon, ahova kisebbik gyermekével, Zsigmonddal látogatott el, ciki dolog történt. 

A Jön a baba Hadas Krisztával című dokureality-sorozat főszerkesztőjének és műsorvezetőjének a nevéhez olyan műsorok kötődnek, mint a Forró nyomon, a Keresem a családom, az Igazi vészhelyzetben vagy a Gyerekkórház. Évekig az Aktív és a Magellán című műsorok főszerkesztője, az Aktív, a Napló és a Mokka vezető szerkesztője volt. A komoly tévés ugyanakkor, ha a gyerekéről van szó, négykézláb is bemászik a játszóházba, pláne, ha a csemetéje segítségért kiált. 

A 48 éves tévés egy gyereknapi rendezvényen határozta el, hogy második gyermeke, a 2010-ben született Zsiga után több gyerkőcöt nem vállal. Beszorult ugyanis az egyik játszóház színes csöveibe - mesélte a NőComment második évadának első adásában. 

hadas-kriszta
Fotó: TMC

- Vágom a hangosbemondót! Kedves kollégák, kérném szépen a játszóházi biztonsági őrt, mert a vörös hölgy beszorult a kukacba, és segítségre lenne szüksége - viccelődött a felelevenített helyzeten a műsorvezető, Ábel Anita. 

- A gyerek felmászott a legtetejére, és onnan segélykiáltásokat hallatott lefele: anya, segíts! Elindultam halált megvető bátorsággal, és a kukacban megfeneklettem, mint Micimackó. Azt mondtam, ez már tényleg nem nekem való. Végül hátulról toltak, úgy szabadultam ki - osztotta meg a nézőkkel Hadas Kriszta.

Ciki magyar televíziós bakik

Aki bepillanthatott már abba, milyen televíziós vagy rádiós műsort vezetni, élő adásban bejelentkezni, az tudja, hogy még a legfelkészültebb emberek munkájába is óhatatlanul becsúszik egy-egy hiba. Ez alól még a legkomolyabb hírműsorok készítői sem kivételek.  

Ezt is szeretjük