Győzike ezért hagyta faképnél a Romantic tagjait - Ez nem volt szép tőle
A Romantic együttes 2005-ben oszlott fel, de most ismét egy csapattá váltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Romantic együttes a 2000-es évek egyik legnépszerűbb popcsapata volt. Az együttes élén Gáspár Győző állt, a legelején több tagváltás is történt az énekesnőknél, de végül Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka voltak azok, akikkel azonosította mindenki a zenekart. Imádták hármójukat az emberek, ráadásul rengeteget szerepeltek a médiában is. Később Győzike óriási lehetőséget kapott az RTL Klubtól, saját műsora lett. Az életét és családját bemutató Győzike Show 2005 februárjában indult, és óriási volt a nézettsége. Miután egyre népszerűbb lett a reality, a showman úgy gondolta, hogy többet nem lép fel a lányokkal, ez a 24.hu riportjából derült ki.

Győzike ezért hagyta faképnél kollégáit

A Romantic együttes az elmúlt években többször is újra összeállt, viszont, mivel idén húszévesek, úgy gondolták, jó lenne ismét együtt zenélni. Egykori legnagyobb slágerük, a Vágyom rád! újrafeldolgozása hatalmasat robbant a YouTube-on, a dalhoz készült videoklipet hat nap alatt közel 660 ezren nézték meg. A számnál közreműködött Herceg és Goore is, ennek kapcsán kereste meg őket az online híroldal. A pár perces riportvideóban említést tettek a Romantic-tagok arról, amikor 2005 májusában a showman bejelentette, ő többet nem megy fellépni a lányokkal.

- A művész úr fölállt, behisztizett, és nem jött fellépni többé - jegyezte meg viccesen Völgyi Zsuzsi, majd Győzike átvette tőle a szót.

- Pontosan, és jeleztem nekik telefonon keresztül, hogy engem többet nem láttok. Ez 2005 májusában volt, mert akkor volt a legnézettebb a Győzike produkció - magyarázta a 45 éves sztár, aki akkoriban úgy érezte, hogy nincs szüksége többet a lányokra, hiszen egyedül is képes megállni a lábán. 

Természetesen azóta már átértékelte a dolgokat, majd pedig bocsánatot kért Kunovics Katinkától és Völgyi Zsuzsitól is. A két énekesnő elfogadta a bocsánatkérést, ráadásul, amikor az incidens után újra találkoztak, olyan érzés volt számukra, mintha meg sem történt volna köztük a keserű elválás, ezt már a Reggeli januári adásában magyarázták.

- Összevesztünk, majd aztán találkoztunk, és mintha nem is történt volna semmi. "Puszi-puszi, mi van veled? Hogy vagytok?" És akkor azt vettük észre, hogy eltelt két és fél óra - mondta Győzike.

Völgyi Zsuzsi szerint a csapat tagjaival olyan a viszonya, mintha egy régi házasságban lennének együtt, ilyenkor pedig már szemet huny az ember a másik fél hibái felett.

Ezt is szeretjük