Így néz ki Györgyi Anna, dr. Lisa Cuddy magyar hangja
Györgyi Anna színésznő színpadon lép fel, sorozatban játszik, és két kisgyerkőc boldog anyukája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még aki nem igazán színházba járó alkat, az is ismeri Györgyi Anna nevét, ugyanis nem egy alkalommal szerepelt a televízióban - bár többnyire a hangjával.

A Déryné- és Jászai-díjas színésznő, köszönhetően a Szellemekkel suttogó Melindájának vagy éppen a Doktor House Lisa Cuddyjának, napjaink egyik népszerű szinkronizáló művésze, kellemes orgánumát a rajongók már néhány szó után felismerik.

Nem bánja, ha a hangjáról ismerik

Mint a Magyarszinkron.hu-nak adott interjújában elismerte, eleinte tiltakozott az ellen, hogy hiába sikeres színházi tevékenysége, a legtöbb ember számára pusztán a hangja révén ismert. Ám egy idő után mégis megbarátkozott a gondolattal.

Állítása szerint egy kedves ismerőse hívta fel rá a figyelmét, feleslegesen izgatja magát, inkább örüljön neki, hogy van, amiért megmarad az emberek emlékezetében - annak ellenére, hogy nem szerepel rendszeresen a címlapon.

- Engem mindig is nagyon érdekelt, mert remek színésznőket szinkronizálhatok, és sokat lehet tanulni belőle. Nem mondom, hogy nincsenek rossz színészek vagy kutyaütő filmek, de a nagy részét örömmel csinálom - azért, mert szeretem - mesélte.

A férjével is dolgozik

Ám Audrey Tautou és Juliette Binoche, illetve a már említett sorozatkarakterek magyarítása mellett Györgyi Anna igyekszik a színpadon is megmutatni tehetségét. Bár már szabadúszóként próbál érvényesülni, így is rendszeresen kap felkéréseket.

Jelenleg egyebek közt a Centrál Színház Guppi című darabjában, valamint A szerelmes halban is látható. Érdekesség, hogy utóbbinál férje, Kiss Csaba a rendező, akitől egyébként két gyermeke is született az idők során.

No de a tévénézők is ráakadhattak nemrégiben, ha történetesen kedvelik a Duna Televízió műsorát.

Tavaly késő ősszel adták saját készítésű sorozatuk, az Állomás című szituációs komédia második évadát, melyben olyan közismert színészek mellett bukkant fel, mint Esztergályos Cecília, Igó Éva, Csuja Imre és Gáspár Sándor.
Ezt is szeretjük