Gyenesei Leila és Feke Pál kislánya már 6 éves: Mimi az édesanyja kiköpött mása

Gyenesei Leila kislánya augusztusban hatéves lett, de még egy évet marad az óvodában.

gyenesei-feke

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyenesei Leila és Feke Pál házassága 2019-ig tartott, egy gyermekük született. Kislányuk, Mimi idén augusztusban lett hatéves.

A kicsiről nem sokszor láthatunk közeli arcképet, szülei nagyon óvják őt a nyilvánosságtól, csak néha mutatják meg. 

Gyenesei Leila és Feke Pál lánya

Gyenesei Leila a Hot! magazinnak mesélt arról, hogy az idei nyár élménydúsan telt kislánya számára. Mimi egy barátnős nyaralás keretein belül élvezte ki a vakáció adta örömöket.

- Mimi és a barátnője már fél éve várták a közös vakációzást. Mondhatom, hangos, aktív és csodálatos hét volt! Mimi szereti a vizet, már úszik is, nem csak pancsoláson van a hangsúly, idén eléggé vízbiztos lett. Bár a másik szerelem a lovak, a lovastábor egyelőre kimaradt.

Feke Pállal együtt nagyon ügyelnek arra, hogy Mimi ne szenvedjen kárt semmiben sem, és minél lassabban kelljen felnőnie. 

- Ha Mimi az apukájánál van, esetleg megszököm egy utazásra, hiszen megszoktam, hogy az életem periódusokra van osztva. Egy kicsit meghosszabítjuk az önfeledt gyermekkort a kislányunk számára. Bár augusztus végén hatéves lett, vagyis mehetne iskolába, az apukájával úgy döntöttünk, hogy maradjon még az óvodában.

Dobó Kata és lánya

Dobó Kata lányával közös képein Szofit szinte teljesen eltakarja derékig érő haja.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép:  RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük