Gundel Takács Gábor ezt a munkát szégyellte a TV2-nél
Vallomás
Gundel Takács Gábor, a köztévé műsorvezetője ezért köszönt el a kereskedelmi televíziózástól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gundel Takács Gábor hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője, az M1-en az általa vezetett vetélkedők a legsikeresebb műsorok közé tartoznak.

A 49 éves tévés más csatornánál is vezetett vetélkedőt, de most bevallotta, ott szégyellte a "bugyuta kérdéseket".

Ezt szégyellte a TV2-nél

Gundel Takács Gábort sportriporterként, majd a köztévén futott Játék határok nélkül műsorvezetőjeként zárta szívébe az országa.

Szeptember 3-án jelentkezett először A következő! című új vetélkedője, előtte pedig a 2011 őszén indult Maradj talpon! című szórakoztató műveltségi vetélkedőt vezette hatalmas sikerrel. Utóbbi közel háromszáz adást élt meg, a nézők nagy bánatára idén januárban jelentették be, hogy egy időre leveszik a képernyőről.

A kollégái által Gundinak nevezett televíziós szakember dolgozott korábban a TV2-nél is, ahol az Áll az alku című vetélkedő házigazdája volt, ám erre nem büszke maradéktalanul, derül ki a Heti Válasznak adott friss interjújából.

- Szégyelltem, hogy a kereskedelmi csatornán azért, hogy sok sms-t küldjenek a nézők, bugyuta kérdéseket kellett feltenni, mint például: hány törpe szerepel a Hófehérkében, hat vagy hét? Vagy volt, hogy rám szóltak: érjem el, hogy sírjon a játékos - mesélte a hetilapnak.

Botrányoktól mentes

Azt sem szerette, hogy nem kapott szakmai visszajelzést a munkájáról, mindössze az volt fontos, hogy nézettségben legyőzte-e műsora a konkurens RTL Klubot. Ezek voltak a fő okok, ami miatt búcsút intett a kereskedelmi tévézésnek.

Az is gondot okozott, hogy magánéletével nem tudott elég témát szolgáltatni a bulvárnak, hiszen bár fiatalon házasodott, feleségével, Ágotával máig boldog házasságban élnek, és nevelik három gyereküket, a 20 éves Gergőt, a 18 éves Pankát és a 16 éves Bencét.

- Az én életem attól tud működni, hogy van egy társam, aki abszolút mögöttem áll, minden helyzetben - mesélte tavaly a DTK Show-ban.

Annak ellenére, hogy nem szolgáltat szaftos híreket a bulvármédiának, Gundel Takács Gábor nyerte meg a Blikk 2013-ban első alkalommal elindított Top 100 Celeb szavazását - ez is csak azt bizonyítja, mennyire szeretik a nézők. Egy szintén idei, ezúttal szakmai elismerés az is, hogy a Prima Primissima Alapítvány kuratóriuma sajtó kategóriában őt, Novotny Zoltánt és az InfoRádiót jelölte a megújult Prima Primissima-díjra.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük