Már 20 éve házas! A magyar tévés a kamerák előtt vallott magánéletéről
Gundel Takács Gábor őszintén vallott házasságáról, és mutatta meg ismeretlen arcát a DTK Show-ban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gundel Takács Gábor mögött zsúfolt első félév áll, és a 2012-es esztendőnek még korántsincs vége. A népszerű tévés azonban szorított egy kis időt arra, hogy szerepeljen D. Tóth Kriszta műsorában.

A nyári szünet előtti utolsó DTK Show-ban eddig ismeretlen arcát is megmutatja a 47 éves sztár.

Keveset látja a családját

- Az ideiglenesen hazánkban tartózkodó Gundel Takács Gábor - konferálta fel az egyik legnépszerűbb sportriportert a show háziasszonya.

- Jönnek majd csendesebb évek, ez most ilyen - magyarázta a műsorvezető, miért is volt olyan nehéz vele 2012-ben időpontot egyeztetni.

Tavaly ősszel indult Maradj talpon! címet viselő kvízműsora, mely azóta is nagy sikerrel fut hétköznaponként az m1-en.

Az év elején ő vezette a köztévé három adásból álló dalválogatóját, A Dalt, amelyen a nézők szavazatai alapján dőlt el, hogy a Compact Disco képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Természetesen május végén Gundi közvetített az eseményről Bakuból is. Tudósít a foci Eb-ről, ami után alig szusszanhat, indul Londonban az olimpia.

Az elfoglalt tévés azonban nem panaszkodik a sok munka miatt, örül a jobbnál jobb feladatoknak, csak azt sajnálja, hogy a családját keveset látja, és viszont.

A feleségének köszönhet mindent

- Három kamasz gyerekem van, és alig látom őket - mondta a tévés, aki azt is elismerte, bizony nem olyan könnyű a tinédzserekkel az élet.

- Arra gyúrunk az asszonnyal, hogy a háromból legalább az egyik megszeressen bennünket a végére - mondta a tőle megszokott humorral.

Azt is bevallotta, hogy mindent a már 20 éve mellette álló feleségének köszönhet, nélküle nem tartana ott, ahol éppen tart.

- Az én életem attól tud működni, hogy van egy társam, aki abszolút mögöttem áll, minden helyzetben - zárta vallomását.

D. Tóth Kriszta egyébként ma este, az Eb megnyitója előtt egy nappal igazi sportos DTK Show-val rukkol elő. Dzsudzsák Balázs, Niki Lauda és Gundi mellett a Face Team és a Rippel testvérek is elképesztő produkcióval búcsúztatják a nyári szünet előtti utolsó adást.

Fotó: MTVA, Zih Zsolt

Ezt is szeretjük