Gryllus Dorka bármikor büszkén vállalja nőiességét
Gryllus Dorka többször villantotta már bájait a kamerák kereszttüzében, csak úgy árad belőle a vonzerő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár vannak, akik megrökönyödnek azon, ha egy filmben - ami nem pornó - sok a szexjelenet, a hazai paletta is bővelkedik olyan alkotásokkal, melyekben előtérbe kerül az erotika.

Különleges szépségű színésznőnk, Gryllus Dorka először 24 évesen, az Érzékek iskolájában vállalta be a vetkőzést, ahol Kaszás Attila fiatal szeretőjét alakította, de a kamera előtt Udvaros Dorottyával is intim közelségbe került.

Belejött a meztelenkedésbe

Az Esterházy Péter Tizenhét hattyúk című regénye alapján készült film hatalmas siker lett, Dorka bizonyára nem bánta meg a vetkőzést, hiszen nem ez volt az utolsó alkalom, hogy megvált ruháitól.

A 2004-es Mixben Beát, a szexmodellt keltette életre, a vad ágyjelenetekkel fűszerezett filmben az egyébként pornószínésznőként dolgozó Mandy Bright is szerepet kapott.

Felkerült a netre

Két évvel később a Zuhanórepülésben is láthattuk intim bájait, Nagy Zsolttal és Parti Nórával alkottak édeshármast. Akkoriban nagy port kavart, hogy a filmből néhány kimaradt erotikus jelenet még a premier előtt felkerült a világhálóra.

Bár a gyönyörű színésznő évek óta Németországban él és dolgozik, Alföldi Róbert első filmes rendezése, a 2008-as Nyugalom kedvéért egy időre hazajött, a vásznon Makranczi Zalánnal láthatjuk meglehetősen intim helyzetekben.

Új játékfilmében, a 2010-es Látogatásban ugyan nem elsősorban az erotikáé a főszerep, de a nézők újra megbizonyosodhattak róla, hogy Gryllus Dorka teste nem sokat változott az Érzékek iskolája óta eltelt 14 év alatt.

Ezt is szeretjük