Gryllus Dorka álomszép csipkeestélyit viselt a Német Filmdíjak átadóján - Fotók
Gryllus Dorka a Német Filmdíjak átadóján, a Lola-gálán magyar tervező ruháját viselte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka káprázatosan nézett ki a 69. Német Filmdíjak átadóján. A 46 éves sztár péntek este a Berlinben megrendezett Lola-gálán egy mesés Elysian-estélyiben jelent meg, amit  Bódis Boglárka  tervezett. A magyar színésznő jelenléte a német díjátadón nem meglepő, hiszen több mint tíz éve Berlinben és Budapesten is van bázisa. 

A 2005-ös a Berlinale Filmfesztivál Shooting Stars programjának résztvevőjeként tudott bekerülni és nevet szerezni magának a német filmgyártásban. Szerepelt többek közt a Der Staatsanwalt és a Tetthely című sorozatokban, a Honigfrauen vagy az Unsere Mütter, unsere Väter című minisorozatokban.

gryllus-dorka
Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

Gryllus Dorka itthon is számos filmes és tévés produkcióban szerepelt. Láthattuk a Félvilágban, a Brazilokban és a 2018-as A hentes, a kurva és a félszemű című mozifilmben. A 2013-as Víkend című thrillerben párjával, Simon Kornéllal játszották a főszerepet, idén pedig a VIASAT 3 tavasszal indult Ízig-vérig című sorozatában kapták meg a főszerepet. 

gryllus-dorka-nemet-filmdij
Fotó: Getty Images/Andreas Rentz

Színházban főként kisebb, független produkciók darabjaiban látható, így a Gólem Színház Jaj, Istenem!, a Trojka Színházi Társulás Anna Karenina befejezetlen története című előadásában vagy az édesanyja, Kőváry Katalin által rendezett, Így szerettek ők című esten, ami Nyáry Krisztián azonos című irodalmi szerelmes könyvei alapján készült. 

Gryllus Dorka és párja

Az Apró mesék márciusi premierjén nemcsak a film szereplői és alkotói, hanem több ismert magyar sztár is megjelent, köztük a díszbemutató háziasszonya, a tűzpiros Elysian-kreációban tündöklő Gryllus Dorka is, aki párjával, Simon Kornéllal érkezett. 

Ezt is szeretjük