Gryllus Dorka tűzpiros ruhában ragyogott az esti filmpremieren - Fotókon az est sztárjai
Sztárok Szász Attila Apró mesék című új filmjének díszbemutatóján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Március 14-től látható országszerte a mozikban Szász Attila új, romantikus történelmi thrillere, az Apró mesék. Szász Attila rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró alkotópárosnak az Örök tél, a Félvilág és A berni követ után az Apró mesék az első olyan filmje, mely moziban debütál. A játékfilm főszereplői Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente. Mellettük Gyabronka József, Tóth Bercel, Egyed Attila, Tamási Zoltán, Dékány Barnabás, Kiss Diána Magdolna, Bakos Éva is szerepel a filmben.

Az Apró mesék története szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és, amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról.

Az Apró mesék premierjén nemcsak a film szereplői és alkotói, hanem több ismert magyar sztár is megjelent, köztük a díszbemutató háziasszonya, a tűzpiros Elysian-kreációba tündöklő Gryllus Dorka is, aki párjával, Simon Kornéllal érkezett. 

Ezt is szeretjük