"Nem csaltam meg a férjem" Gregor Bernadett megdöbbentő kijelentést tett
Gregor Bernadett és férje a Frizbiben meséltek kapcsolatukról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett magánélete régóta foglalkoztatja a közvéleményt, a 39 éves színésznő pedig nem is csinál titkot szerelmi ügyeiből.

Bizonyára mindenki emlékszik rá, amikor 2010 őszén bombaként robbant a hír, Gregor összemelegedett kollégájával, Magyar Attilával.

Nem tartott sokáig

A dolog pikantériáját az jelentette, hogy mindketten családos emberként bonyolódtak bele a viszonyba, melyet a találgatások után nyíltan is felvállaltak.

Hajdú Péter vendégeként a Frizbiben beszéltek bimbózó kapcsolatukról, melyet úgy tűnt, mindketten komolyan gondolnak.

Végül azonban néhány hónap viharos együttlét után külön váltak útjaik, sőt, a hírek szerint a színész egy másik kolléganője oldalán vigasztalódott.

Gregor Benadett pedig visszament férjéhez, Somogyi Istvánhoz, akihez nemcsak az együtt töltött hét év, de 2007-ben született kisfia, Álmos Attila is szoros kötelékként fűzi.

Újra együtt

Bár felmerülhet a kérdés, hogy a férj hogyan képes megbocsátani az elmúlt hónapok viszontagságait, a színésznő saját bevallása szerint nem lépett félre.

- Nem csaltam meg a férjem - nyilatkozta a Frizbiben, majd magyarázatként hozzátette, mindent tisztázott Somogyival, tehát nincs szó hazugságról.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ugyanakkor az is kiderült, férje sem unatkozott a külön töltött hónapok alatt, de a közöttük lévő elszakíthatatlan kapcsolatot semmilyen viszony nem írhatja felül, újra boldogok együtt.

Fotó: TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük