Csak porhintés volt? Gregor Bernadett mégsem a nagy szerelmet választotta
Gregor Bernadett tavasszal még arról beszélt, a férje élete szerelme.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte derült égből villámcsapásként érkezett a hír: Gregor Bernadett beleszeretett kollégájába, Magyar Attilába, akit a nézők leginkább a nyuszómuszós reklámfilmből ismernek.

Bár az nem számít szenzációnak, ha két színész összegabalyodik, a dolog pikantériáját az adja, hogy a sztárok házastársukat hagyták ott a lobogó érzelmek kedvéért.

Jól meggondolták?

Ráadásul eddig mindkét párkapcsolat harmonikusnak tűnt: Magyar Attila a Fókusz egy korábbi riportjában még lelkendezve mesélte az RTL Klubon, hogy annak idején az interneten ismerte meg feleségét, Mónikát.

Számára akkor még az sem jelentett akadályt, hogy kedvese három gyermeket hozott a kapcsolatukba előző házasságából, és minden erejükkel azon voltak, hogy összejöjjön nekik a közös baba.

Gregor Bernadett pedig a TV2 Frizbi című műsorában fejtette ki 2010 márciusában, hogy bár voltak problémák a házasságában - jelenleg még Somogyi István táltos a férje -, és öt hónapra külön is költöztek a férfi csalfasága miatt, rá kellett jönnie, hogy számára ő az igazi!

Már össze is költöztek

Éppen ezért akkoriban bőszen hangoztatta, nincs is számára nagyobb öröm, mint az, hogy otthon lehet két fiával és a férjével.

Ám úgy tűnik, eddig tartott a nagy kibékülés: nyilatkozni ugyan nem nyilatkozik az ügyben, de az RTL Klubnak telefonon megerősítette, valóban szeretik egymást Attilával, és mindketten tisztázták a dolgot házastársukkal is.

Állítólag közös darabjuk, a Mágnás Miska előadásain lobbantak szerelemre, és érzelmeik olyan mélynek bizonyultak, hogy csapot-papot otthagyva rohantak egymás karjaiba.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy meddig tart a nagy lángolás, azt nem tudni. Mindenesetre most még bizonyára úgy érzik, régóta erre vártak, és el sem tudják képzelni, hogy egyszer szelídül majd a tűz - pedig valójában akkor derül ki majd ki, képesek-e kitartani egymás mellett.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük