"Ennek véget kell vetni!" Gregor Bernadett bosszút áll az elmúlt hónapokért
Gregor Bernadett és Magyar Attila végül nem perli Bagit és Nacsát, a többiek azonban nem ússzák meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este Gregor Bernadett és Magyar Attila először mutatkozott egy párként nagy nyilvánosság előtt a Frizbi stúdiójában, ahol Hajdú Péter faggatta őket arról, hogy pontosan miként is érintette őket az a paródia, amit Bagi Iván és Nacsa Olivér adott elő a közelmúltban a Fábry Showban.

A 38 éves színésznő és népszerű reklámfilmje után csak Nyuszómuszónak becézett szerelme felháborodásának és értetlenségének adott hangot, mert mint Magyar Attila elmondta, véleménye szerint semmi olyasmi nem történt kettejükkel, amivel foglalkoznia kellene a nyilvánosságnak.

Semmi meglepő nem történt

A színész szerint ugyanis eddig is volt már példa arra, hogy emberek elválnak, újra megházasodnak, járnak vagy éppen szakítanak, ám az, ami a média részéről érte őket az elmúlt hónapok során, elgondolkodtatta, hogy akkor pontosan mit is jelent a közszereplő fogalma, illetve milyen személyiségi jogok illetik meg a magánéletben.

Mint ismeretes, Gregor és Magyar tavaly novemberben jöttek össze egy közös előadás során - úgy, hogy mindketten évek óta házasságban éltek! A szerelmespárt nem is olyan régen a Bagi-Nacsa páros parodizálta: Gregor József lányát ostorral a kezében, dominaként, több férfival hemperegve az ágyban jelenítették meg!

Az ügyvéd szerint sokat kaszálhatnak

A kétgyerekes sztáranyuka nem rejtette véka alá, hogy nincs benne harag, egyszerűen csak véget kell vetni ennek. Gregor elárulta, hogy tíz éve szerepel a bulvársajtóban akarata ellenére, mivel az újságírók mindenféle módszerrel - köztük lelki zsarolással - veszik rá arra, hogy mondjon ezt-azt a magánéletéről.

Hajdú ezek után kikérte Mester Csaba ügyvéd véleményét, aki elmondta, hogy a közszereplőknek valóban fokozattan tűrniük kell a különféle kritikákat, illetve adott esetben cseppet sem hízelgő véleménynyilvánítást, ám a magánéletükben nem érdemes vájkálni, jó hírnév és emberi méltóság sérelméért ugyanis bárkit be lehet perelni.

Hajdú Péter ezt követően színpadra szólította a humorista párost, akik elmondták, bennük fel sem merült az a szándék, hogy bárkit is a sárba tiporjanak, ám Nacsa azt sem titkolta el, hogy utólag ő is látja, ez a paródia túllőtt a célon, ám hozzátette, hogy nem ők írták - csak előadták.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A közel félórás szópárbaj végén Gregor és Magyar hajlandó volt megbocsátani a népszerű nevettetőknek, akiket végül nem perelnek be - ám mások nem voltak ilyen szerencsések, az ügyvéd szerint ugyanis jó eséllyel akasztanak pert a nyakukba, a kártérítés összege pedig több tízmilliós is lehet.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük