Könnyű erkölcsök! Gregor Bernadett Koncz Gábort is behálózta
Gregor Bernadett Koncz Gábort csábítja el a Könnyű erkölcsök című darabban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész országot felháborította, amikor kiderült, hogy Gregor Bernadett titokban összeszűrte a levet a nyuszómuszós reklámból ismert Magyar Attilával, akivel a Budaörsi Játékszínben látható Mágnás Miska előadásban szerepelnek együtt, és amelynek próbái során szerettek egymásba.

Érthető, hogy sokan nem nézték jó szemmel a két kolléga románcát, hiszen mindketten évek óta házasok. Gregor Bernadett elmondása szerint azonban nem történt hűtlenség, egyikük sem csalta meg ugyanis párját - mivel előbb mindenki közölte otthon, hogy mi is a harci helyzet.

Túl sok a homályos részlet

Az azóta napvilágot látott ellentmondásos információk alapján nehéz lenne most még bármilyen kijelentést tenni kettejük bimbózó szerelméről.

Hiszen Magyar Attila például azt állította feleségének, hogy a pletykákkal ellentétben nem jött össze Gregor Bernadettel, azt azonban nem közölte vele, hogy hová is költözött el otthonról.

Amíg nagyon sokan támadják a 38 éves színésznőt, amiért egyszerre két családot robbantott szét, ne feledkezzünk meg arról, hogy viharos magánélete ellenére Gregor Bernadett kiváló színésznő, aki korábban nem rejtette véka alá, hogy az egész családját szinte egyedül ő tartotta el.

Keményen dolgozik továbbra is

Jelenleg is keményen dolgozik, az elkövetkező hónapok során például több fővárosi és vidéki színházban láthatjuk majd. Ezen előadások közül mindenképpen kiemelkedik a Könnyű erkölcsök című kétszereplős színdarab, amiben Koncz Gáborral játszik együtt, aki mellesleg a darab rendezője is.

A Soproni Petőfi Színházban látható pikáns előadásban Gregor Bernadett egy prostituáltat alakít, aki a Koncz Gábor által megformált író felett lakik egy emelettel, és hangos életvitelével szinte teljesen lehetetlenné teszi szomszédja alkotómunkáját. Egy rejtélyes telefonhívás azonban váratlan események sorozatát indítja el.

Gregor Bernadett emellett december folyamán színpadra lép a Szegedi Nemzeti Színházban, a budapesti Komédium és Magyar Színházban, januárban pedig a bicskei Petőfi Művelődési Központban találkozhatnak vele az érdeklődők A szerelmes nagykövetben.

Fotók: prokultura.hu

Ezt is szeretjük