Új fotók! Huncut fiúcska lett Gregor Bernadett kisebbik gyermekéből
Gregor Bernadett kisebbik gyermeke, Álmos Attila boldogan huncutkodott az RTL Klub stúdiójában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett volt a vendége néhány napja az RTL Klub Reggeli című műsorának, ahová magával vitte kisebbik fiát, Álmos Attilát is. 

A 38 éves színésznő ragyogott, amiben nagy szerepet játszott az is, hogy mostanság kifejezetten harmonikus Somogyi Istvánnal kötött házassága.

Pedig Gregor József operaénekes gyönyörű lányát nem kerülték el a gondok az elmúlt hónapok során. Néhány hete például megszüntette munkaviszonyát a Magyar Színház, ám rengeteg állásajánlattal keresték meg, sőt, műsorvezetői felkérést is kapott egy induló csatornától.

Boldogok és felszabadultak a gyermekei

A kétgyermekes sztármami márciusban a Frizbi című műsorban mesélte el, hogy fiait egyáltalán nem viselték meg sem a színésznő magánéleti problémái, sem a Playboy-fotózások.

Ez jól látszott Bernadett kisebbik fián, a 2007-ben született Álmos Attilán, aki felszabadultan huncutkodott a stúdióban.

Gregor Bernadett két alkalommal is levetkőzött a Playboy magazin kedvéért, először 2001 februárjában, majd 2007 májusában. A színésznő nem titkolta el, hogy a fotózásokkal keresett pénzt a lakásába fektette, ami majd a gyerekeié lesz, illetve, hogy a képek kifejezetten jót tettek az önbizalmának és a karrierjének.

Férje egyben példamutató apa is

Elárulta, hogy a magánéletével is elégedett, mivel Somogyi István példamutató apaként neveli a két fiút. Gregor Bernadett első férjétől 1994-ben született Bence fia. Másodszor a színésznő Gát Györgynek mondta ki a boldogító igen, ám a frigy mindössze kilenc hónapig tartott.

Végül Somogyi István oldalán találta meg a boldogságot, akivel harmonikus kapcsolatban él.

Az anyagiak miatt pedig nem kell aggódnia a családnak, mert Bernadett elmondta, hogy a rendezőként dolgozó férjének az alkalmi munkákon túl a jövőben biztosan lesz három bemutatója, és az akadályok ellenére ő sem marad majd munka nélkül.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük