"Hűtlen lett hozzám a szeretett férfi" Gregor Bernadett megcsalásáról vallott
Gregor Bernadett hűtlenséggel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett Szalay Kriszta Lélekre vetkőzve című könyvének bemutatóján őszintén mesélt hűtlenséggel kapcsolatos saját tapasztalatairól. A téma adta magát, hiszen az önéletrajzi ihletésű műben a szerző saját megcsalásának történetét meséli el, amit kolléganője nagyon bátor dolognak tart.

A 39 éves színésznővel a Tabu TV riportere beszélgetett erről a sokak számára kényes témáról. Véleménye szerint mindenki számára jó útravaló lehet a könyv.

Őt is megcsalták

A gyönyörű sztár szerint annak, aki kapcsolatban él, tudnia kell, hogy elkerülhetetlenül elérkeznek olykor hullámvölgyek egy pár életében, főleg egy több évtizedig tartó házasságban.

- Azt gondolom, hogy lehet belőle tanulni bölcsességet, higgadtságot, hogy az ember ne sértetten vagy gyűlölettel reagáljon egy esetleges vesztes helyzetben, hanem próbáljon megértéssel és elfogadással közeledni a másik felé, mert akkor meg lehet menteni a kapcsolatot - osztotta meg véleményét a Tabu TV riporterével.

Később azt is hozzátette, hogy, mint a legtöbb nőnek, számára sem ismeretlen a hűtlenség kellemetlen tapasztalata.

Levonta a következtetést

- Mindaddig féltem ettől a dologtól, ameddig velem ugyanúgy meg nem történt. Én is eldönthettem, hogy ettől függetlenül folytatom-e a kapcsolatot, vagy sem. Elképzelhetetlennek tartottam még tíz évvel ezelőtt, hogy ha megtudom valaha, hogy hűtlen lett hozzám a szeretett férfi, akkor továbbra is vele maradjak, de végül mégis így történt - mesélte nyíltan.

Amint mondja, eleinte borzalmasan érezte magát, gyomorremegéssel ébredt reggelente, de később inkább az okokat és a saját hibáit, felelősségét kereste. Rájött arra is, hogy ez nem tragédia, hiszen ennél sokkal nehezebb helyzeteket, nagyobb problémákat hozhat az élet.

Elmesélte, hogy sok ismerőse, barátnője roppant negatívan reagált az élethelyzetére, és azt sulykolták belé, hogy a megcsalás miatt lépjen ki a kapcsolatból.

- Mint a kiéhezett hiénák, alig várták, hogy én is végre egyedül maradjak, mint ahogy ők vannak. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne hallgassanak a barátnőkre, semmi esetre se, akik azt tanácsolják, hogy maradjanak egyedül, mert az milyen jó dolog. Szerintem inkább önvizsgálatot kell tartani, hogy hol támadhatott az a rés a kapcsolaton, hogy egy ilyen megtörténjen - tanácsolta hasonló cipőben járó hölgytársainak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük