A családi tragédiák ellenére sem adja fel Gregor Bernadett
Gregor Bernadett őszintén beszélt félelmeiről és öröméről, férjével végre túljutottak a magánéleti válságon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, hogy a sztárok élete fenékig tejfel, ám a magánéleti és az anyagi problémák bizony őket sem kerülik el. Gregor Bernadett a közelmúltban a Bestnek adott interjújában osztotta meg a nyilvánossággal örömeit és félelmeit, illetve annak a rögös útnak a stációit, amelyen eljutott a boldogságig.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv

A meglehetősen hányattatott múlttal rendelkező 37 éves színésznő elmondása szerint sokáig rettegett attól, hogy szeretett édesanyja sorsára jut, aki - miután meggyötörte az élet, és feladta a harcot - 13 évvel ezelőtt hunyt el szívelégtelenségben.

Édesanyjának is nehéz sors jutott

Gregor szerint édesanyja egész életében küzdött a magány ellen, két házassága ment tönkre, megélhetési gondjai voltak. Ennek ellenére igyekezett mindent megtenni azért, hogy három gyermeke ne csonka családban nőjön fel.

Habár mindvégig a szeme előtt lebegett édesanyja fájdalmas története, vallomása szerint Gregor Bernadettnek a mélypontokon mindig sikerült összeszednie magát. Ilyenkor elhatározta, hogy azért sem adja fel, és küzdeni fog nemcsak a gyermekei, de saját boldogságáért is.

A hullámvölgyekből pedig bőven kijutott neki. Először főiskolásként ment feleségül egy nőgyógyászhoz, aki 1994-ben született Bence fiának lett az édesapja, ám nem sokkal később elváltak. Másodszor Gát György vezette az oltár elé, ám frigyük kilenc hónap után szintén válással végződött.

2006-ban újabb csapás érte: elveszítette édesapját, Gregor Józsefet, aki sosem fogadta el lánya harmadik férjét, Somogyi Istvánt. Házasságukat majdnem teljesen tönkretette az, hogy a táltosként dolgozó férfi állítólag megcsalta kedvesét, ám Bernadett elmondása szerint most már túljutottak a nehezén.

Somogyi István ugyanis nemcsak közös gyermeküket, Álmost, hanem Bencét is odaadó figyelemmel neveli, sőt, önzetlen módon oroszlánrészt vesz ki a családi teendőkből.

Pedig nem könnyű a család helyzete, a színésznő ugyanis keményen dolgozik azért, hogy anyagilag is rendeződjenek a dolgaik, ettől függetlenül úgy érzi, nem is kívánhatna többet egy teljes családnál.

Ezt is szeretjük