Gregor Bernadettet a templomban alázták meg - Egy pap beszélt róla bántón
Gregor Bernadettet egy fellépése után alázták meg nyilvánosan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett egy nyírségi falu templomában lépett fel még 2018 decemberében. A színésznő énekelt a közönségnek, azonban a fellépése után a pap bántó dolgokat mondott róla a közönség előtt - erről a Hot! magazin legutóbbi számában mesélt az egyik szemtanú. A lap munkatársai természetesen Gregor Bernadettet is megkérdezték az ügyről, aki elmondta a véleményét a történtekkel kapcsolatban.

Az olvasó elmondta a lapnak, hogy a színésznő több dalt is elénekelt a templomban. Ők nagyon örültek annak, hogy a sztár megtisztelte őket az előadásával. Nem is csoda, hogy vastapsot kapott utána, a pap szónoklata viszont ledöbbentett mindenkit.

- Nem érdemelte meg azt, ahogy viselkedtek vele. A művésznő fellépése után arról kezdett el prédikálni a tiszteletes, hogy megfontolt döntés lenne újra felszentelni a templomot. Arra hivatkozott, hogy a műsor nem ide való. De érezni lehetett, hogy azt gondolja: egy olyan nő lépett itt fel, aki már túl van több váláson is - idézte fel az asszony, aki szerint Gregor Bernadett nagyon feszengett, csodálta is, hogy nem sírta el magát a szónoklat alatt.

gregor-bernadett
Fotó: TV2

A 46 éves sztár a mai napig kellemetlenül érzi magát a történtek miatt. Összeszorul a gyomra, ha felidézi azt a napot.

- A műsoromat az ügynökségemtől a helyi önkormányzat rendelte meg. Három és fél órát utaztam, hogy együtt ünnepelhessek a helyiekkel advent második vasárnapján. Eddig azt hittem, hogy a papi hivatás az emberek lelkének felemelkedését, nem pedig a sárba tiprását szolgálja - nyilatkozta.

A magazin megkereste a papot is, aki viszont cáfolta a történteket. "Nem ezt mondtam, félremagyarázták" - zárta rövidre a beszélgetést.

Ezt is szeretjük