Gregor Bernadett kisebbik fia már 18 éves: a színésznőt is meglepte, Álmossal mire vállalkoztak

Gregor Bernadett nyáron is sokat lép fel, de a felöltődésre és a fiaira mindig szakít időt.

Gregor Bernadett fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett társulati tag az Újszínháznál, de játszik a Fórum Színházban, Karády-esteket tart, és önálló sanzonműsora is van. Sokan azt gondolják, egy színésznő nyáron pihen, de ez az 51 éves színésznő esetében nincs így. A Díványnak adott interjúban azt mesélte, a nyári szabadtéri szezonban is sokat lép fel, folyamatosan telik be a naptára, júliusra már most nincs három egybefüggő szabadnapja. 

Gregor Bernadett fia

A színésznő imádja a szakmáját, de annak nagyon örült, hogy tavaly 18 éves fiával, Álmossal egy hetet Korfun tudtak tölteni. 

- Ez, azt hiszem, mindkettőnknek felejthetetlen élmény marad. Szerencsére a közvetlen kapcsolódás köztünk itthon is megvan, de boldog voltam, hogy megengedhetem magamnak, hogy elviszem nyaralni, autót béreltünk, jókat kirándultunk, finomakat ettünk, és amit soha nem gondoltam volna magamról: esténként Bud Spencer-filmeket néztünk együtt. Igazi kikapcsolódás és nagyszerű élmény volt.

Az interjúban a következő témákról olvashatsz még:

  • hogy viszonyulnak a mai fiatalok a színházhoz, 
  • lámpalázas-e még, mielőtt színpadra lép, 
  • megnézik-e a fiai a darabjaiban,
  • hogyan kapcsolódik ki, és tartja magát fitten.

Básti Juli mindhárom fiával: ritka közös fotón Márton, Samu és Dávid

Básti Juli felnőtt fiai szívtiprókként pózoltak édesanyjuk mellett.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük