Gregor Bernadett 52 évesen ezért egyedülálló: „Nem vágyom most a szerelemre”

Gregor Bernadett kétszer volt házas, mostanra viszont úgy érzi, teljesen jól megvan egyedül, nincs szüksége egy párra a boldogsághoz.

Gregor Bernadett ezért egyedülálló
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett 52 évesen úgy érzi, korábbi kapcsolataiban nem volt önmaga, így mostanra megváltozott a gondolkodása a szingliségről.

Gregor Bernadett ezért egyedülálló

Az 52 éves színésznő a Best magazinnak számolt be arról, hogy az 50. születésnapjától tartott, azonban nem sokkal utána rájött, hogy semmi sem változott azzal, hogy elért ebbe az életkorba, így mostanra az 52 - ahogy fogalmazott - már meg se kottyan. 

Gregor Bernadett első férje tüdőgyógyász volt, egy közös fiuk született, Bence. Válásuk után Gát György producerhez ment hozzá, kérészéletű házasságuk kilenc hónapig tartott. Harmadszor is férjhez ment, Somogyi Istvánnal 2013-ban váltak el, fiuk, Álmos már 19 éves. A színésznő a lapnak elmondta, mostanra úgy érzi, nincs szüksége párkapcsolatra, jól érzi magát egyedül. 

- Ha egyszer azt fogom érezni, hogy szeretném az életem megosztani valakivel, amit most nem érzek, akkor biztosan nyitott szemmel járok majd a világban. Azt kell mondjam, hogy a társas kapcsolataimban soha nem voltam igazából önmagam. Azt a fajta függetlenséget és szabadságot, amire tudat alatt egész életemben vágytam, és amiben most élek, nem cserélném fel semmire. Most. Hogy holnap mi lesz, arról beszéljünk holnap - vallotta be. 

- A szerelem emlékeim szerint nagyon sérülékeny és kiszolgáltatott állapot, nem vágyom rá. Újból mondom, most. 

Gregor Bernadett kisebbik fia már 18 éves: a színésznőt is meglepte, Álmossal mire vállalkoztak

Gregor Bernadett nyáron is sokat lép fel, de a felöltődésre és a fiaira mindig szakít időt.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük