Már nem rejtegeti tovább szerelmét! Görög Zita szívét ez a sármos férfi rabolta el

A nyilvánosság elé állt Görög Zita és új szerelme, Bjorn.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Görög Zita régen túl van a gyermekei apjával történt szakításon. Olyannyira, hogy már az új szerelem is beköszöntött az életébe, mégpedig egy zeneszerző személyében. Mint az egykori modell a hármas hatású méregtelenítő kapszula fotózásán elmondta, idillinek mondható a kapcsolatuk. A család esténként összeül, Bjorn zongorázik, és a modell lánya, Lotti balettozik rá. A Belgiumból származó negyvenes férfival az egykori műsorvezető egy szórakozóhelyen ismerkedett meg, a hosszú beszélgetésből pedig szerelem lett.

A fotósok kedvence volt!

Görög Zita a fotósok kedvence volt vidám, nyári ruhájában, amikor a Millenárison az újranyíló Láthatatlan Kiállítás népszerűsítésén vett részt. Más hazai sztárokkal együtt elsőként ismerhette meg a tágasabb helyszínre költözött rendhagyó tárlatot, amelyen egy világtalan hölgy kísérte végig a hazai hírességeket.

- A korábbi kiállítást, amelynek még a Népliget adott otthont, számtalanszor bejártam, több barátomat is elvittem, mert úgy gondoltam, feltétlenül át kellett élniük ezt a sötétben töltött egy órát - árulta el a gyönyörű modell, aki nagyfokú szociális érzékenységgel támogat részvételével nemes ügyeket.

Ha kíváncsi vagy, kik voltak azok a hazai sztárok, akik elsőként járhatták be a megújult Láthatatlan Kiállítást, kattintsd végig összeállításunkat!

Ezt is szeretjük